Kanal D Kısmetse Olur 28 Kasım cumartesi final fragmanı izle, Kısmetse Olur 28 Kasım günü 8. hafta finalini yapacak olup eve veda eden isimleri belli olurken bir yandan da eve girecek olan yeni isimlerde açıklanacak. Bir çok kişinin evden gitmesini istediği adaylar olmuş olsa bakalım 8.hafta finali nasıl olacak.
Kısmetse Olur evinde bu hafta gelin adaylarından Cansel birinci olurken erkeklerden ise Tankut oldu. Romantik yemek için her birinin bir kişi seçmesi gerekti ki seçimler oldukça şaşırttı ki özellikle Cansel'in seçimi evde oldukça büyük yankı uyandırdı. Cansel Romantik yemek için bir kişi götürmesi gerekliydi ve bunu Erdem den yana değil Eser ile kullanarak iki deniz kenarında romantik bir yemek yedi. Erdem adeta yıkılırken tüm evdeki herkes şaşkınlığını gizleyemedi. Tankut ise romantik yemek için seçmiş olduğu isim Daniela oldu ve bu çiftler özel ve eşsiz bir romantik yemek yediler.

Kısmetse Olur da 8.hafta finalinde bu iki isim Cansel ve Tankut un isimleri yazılamayacakken elenen isim bakalım kim olacak. Beklendiği gibi eve girecek erkek adaylarından birisi Adnan olacak mı ki eğer Adnan olur ise Ceyda ile Adnan arasında nasıl bir ilişki başlayacak.

Diğer bir yandan ise Erdem'in gönlü görünen o ki Melis'in duygularına karşılık verecek gibi gözüküyor. Melis hiç bir zaman Erdem'in peşini bırakmamıştı ve bu sefer kazanacak mı sorularıda izleyiciler tarafından sorulmaya başlandı 8.hafta finali ile eve veda eden isimler bakalım kimler olacak.

28 Kasım Cumartesi günü yapılan Kısmetse Olur Yarışması Büyük Final oylamasında kızlardan Ceyda Kırıcı elendi ve yarışmaya veda etti. Erkeklerden ise Serhan elendi ve yarışmaya veda etti.

Kısmetse Olur Yarışması 8. hafta finalinde 10 bin liralık ödülü kazanan yarışmacı Tankut oldu.

Kısmetse Olur Tankut

KISMETSE OLUR'UN YENİ GELİN ADAYI

Ceyda Kırıcı'nın elenmesiyle Kısmetse Olur evine katılan yeni gelin adayı Rizeli öğrenci Hazal Fatma oldu. Hazal Fatma güzrlliğiyle ilk günden erkeklerin ilgisini çekti ve kızlar arasında çekişmelere neden oldu.

Kısmetse OLur Hazal Fatma