KIsmetse Olur evinden geçen hafta sonu Gözde'nin elenmesinin ardından yarışmaya dahil olan ve Damatlarla tanışması bomba etkisi yaratan Hazal eve gelir gelmez damat adayları arasından Emre için geldiğini açıkladı. Hazal'ın açıklamaları Emre'nin eski sevgilisi Ayça tarafından çok sert tepki gösterilmesine neden oldu. İhanet görüntülerine rağmen Emre'ye hala aşık olan ancak her defasında Emre tarafından reddedilen gelin adayı Ayça, Hazal'ın Emre'yi tanımasına katlanamadığını ve gerekirse her şeyi yapacağını söyledi.

Çorbaya Şekerli Sabotaj...

Emre'ye yakın olabilmek için ona çorba yapan Gelinler evinin yeni gelin adayı Hazal, damat evine gideceği sırada Ayça ve Melis'in bomba sabotesine maruz kaldı. Emre'nin sevgilisi Ayça ve Melis, Hazal'ın Emre'ye götüreceği çorbanın içine bir kavanoz dolusu şeker döktüler. Hazal, bu sabotaj karşısında sinirlendi. Ancak Hazal, yapılan bu çirkefliğe rağmen Emre'ye çorba içirmekte kararlı olduğunu söyledi. 

Kısmetse Olur Hazal


Ayça ve Melis'in bu çirkin davranışı üzerine sakinliğini koruyan Hazal, yaptığı kıvrak hareketle bu ikiliye ciddi bir çalım attı ve damatlar evine gitti. Hazal damatlar evinde Emre için çorba yaptı. Bu hareket gelinleri deli ederken damatlar evinde ise şaşkınlığa yol açtı.

Kısmetse Olur Hazal

Kısmetse Olur Hazal kimdir?

Hazal Atabek, 21 yaşında ve Ankara'lıdır. İstanbul'da yaşıyor. Bir kafede müdürlük yapan Hazal, şu an Kanal D ekranlarında yayınlanan izdivaç programı Kısmetse Olur evinde damat adaylarından Emre'yi tanımaya çalışıyor.