Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur isimli izdivaç benzeri programda 7 kadından biri olan Ayça Beğen kimdir? Ayça Beğen hayatı ve biyografisi hakkında tüm bilgiler. Kısmetse Olur Ayça Beğen hakkında merakla beklenen her şey haberimizde...

Kısmetse Olur programı yayınlanmaya başlar başlamaz yarışmacılar hakkında merak edilen bilgiler de araştırılmaya başlandı. İzleyicier Kısmetse Olur Ayçe Beğen kimdir ? Kısmetse Olur Ayça Beğen hayatı ve biyografisi, Kısmetse OLur Ayça Beğen kaç yaşında ? Ayça Beğen ne iş yapar ? Kısmetse Olur Ayça Beğen mesleği nedir ? Kısmetse Olur Ayça Beğen nerede yaşıyor ? Kısmetse Olur Ayça Beğen hangi erkeklerden hoşlanıyor ? Ayça Beğen programa katıldı mı ? Ayça Beğen'in göz rengi nedir ? Ayça Beğen nerede hayatını sürdürüyor ? gibi soruların cevaplarını merak ediyor.

Kanal D'nin bu sezon yayınlamaya başladığı Kısmetse Olur programının gelin adaylarından Ayça Beğen 1987 senesinde Elazığ ilinde doğdu. Elazığlıdı olan güzel gelin adayı İstanbul'da hayatını sürdürmektedir. 1.65 cm boyunda olan Ayça Beğen 54 kilo ağırlığındadır. Esmer tenli erkeklerden ve vücudunda dövmesi olan erkeklerden hoşlanan Ayşe Beğen iddialı olduğunu ve buradan mutlaka evlenerek ayrılacağını söylüyor. Gayet düzgün bir fiziğe sahip olan Ayça Beğen, 54 kilodadır. Ayça Beğen ilkokul mezunu. Ayça Beğen'in burcu Aslan burcudur.

AYÇA BEĞEN FOTOĞRAFLARI

Ayça Beğen hakkında bilinmeyen tüm bilgileri sizlere aktardık, Kısmetse Olur programıyla Ayça Beğen'in huy ve davranışlarını iyi bir şekilde tanıyacaksınız.