Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni bölümleri ile hafta içi her gün, finali ile hafta sonu ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur” isimli şov programının sunucuları belli oldu. Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunacak.
Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül!

Evlilik yolunda; aşk ve romantizmin yaşanacağı “Kısmetse Olur” programının sonunda evlenmeye karar veren çift ise muhteşem bir düğünün yanı sıra büyük ödülün de sahibi olacak. Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ Pazartesi 12:45'te Kanal D’de başlıyor.

Siz de katılın, siz de kazanın!

Kısmetse Olur programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!

Kısmetse Olur Başvuru Formu için TIKLAYIN!



Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.


Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ 5 Ekim Pazartesi saat 12:45'de Kanal D’de başladı.

Kanal D Kısmetse Olur Başvuru Formu Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan hemen Yazabilirsiniz.