Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur 27 Kasım Pazar kim elenecek? Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur bu gece elenen yarışmacı kim olacak? 7 erkek ve 7 gelin adayının evlenmek için bir araya geldiği Kısmetse Olur 27 Kasım Pazar eleme gecesinde elenen yarışmacılar kim olacak? Kısmetse Olur bu hafta kim elendi sorusunun cevabı ve eleme gecesiyle ilgili şok detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı yayınlandı. Seksi sunucu Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur'da bu hafta kimin eleneceği merak konuus oldu. Yarı final heyecanının yaşandığı Kısmetse Olur evine oylama için gelen Serap, evin gözde çifti Didem ve Adnan arasında kriz yarattı.

SÜRPRİZ ZİYARET

Farklı formatı ve adaylarıyla başarısını ikinci sezonunda da sürdüren evlilik programı, bu hafta geçtiğimiz sezonun mutlu çifti Nur ve Batuhan’a konuk oldu. İlişkilerinin temelini Kısmetse Olur evinde atan Nur ve Batuhan çifti, evlilikleri ve ilişkileri hakkında çok samimi açıklamalarda bulunurken onların ilişkilerine şahit olan herkese güzel bir haber verdi. Çiftin bebek beklediğini öğrenen Kısmetse Olur gelin ve damat adayları ise çifti tebrik ederek, mutluluklarını paylaştı. 

Kısmetse Olur 27 Kasım Pazar Eleme Gecesi Fragmanı

ELENEN ADAY GERİ DÖNDÜ

Kısmetse Olur’da bu hafta büyük bir sürpriz yaşandı. Damat adayları, daha önce evden elenerek veda eden 3 gelin adayından birinin önümüzdeki günlerde eve dönüşü için oy kullandı. Ayça Beğen, Esra Yağan ve Serap Gürbüz arasında yapılan oylamada en çok oy alarak eve döneceği kesinleşen ise Serap Gürbüz oldu.
 
SERAP’IN DÖNÜŞÜ KRİZ YARATTI

Kısmetse Olur evine oylama için gelen Serap, evin gözde çifti Didem ve Adnan arasında kriz yarattı. Programa damat adayı Aykut için geri dönmek isteyen Serap, yaşadığı hayal kırıklığıyla ağlamaya başladı. Gözyaşlarına boğulan Serap'ı Adnan’ın teslim etmesine sinirlenen Didem, kıskançlık krizine girdi ve bunun üzerine damatlar evine baskın yaptı. Serap yüzünden tartışan ikilinin ilişkisi ciddi bir kriz yaşadı.

Gökhan Sara

Gökhan Sara şunları yazdı;

-"Rabia nın eleneceği tarzında yazı yazarak insanları galyana getirip yapım ebinine saldırın tarzında ayaklanma başlatmaya çalıştını gördüm bu tarz insanlara itibar etmemenizi istiyorum."