Kısmetse Olur'da Emre'yi eski nişanlısıyla aldatarak büyük bir krize yol açan ve bu olayların ardından yarışmadan elenen Ayça yarışmaya geçen hafta geri dönmüştü. Emre Ayça'yı bu defada eski flörtüyle basınca ortalık tekrar karıştı. Bu olay Kısmetse Olur'da skandallar bitmeyeceğini göstermiş oldu. Ayça'nın tekrara eve gelmesiyle gerginleşen Kısmetse Olur evlerinde hafta boyunca tartışalar eksik olmadı.

Bu haftanın merak edilen soruları Emre'nin Ayça'yı affedip afetmeyeceğinin yanında Murat ile Mehtap arasında esen soğuk rüzgarların sonlanıp sonlanmayacağı idi. Murat Mehtap arasında ipler neredeyse ipler kopma noktasına geldi.

16 Ocak Cumartesi eleme gecesinde açıklamalarda bulunan Mehtap, Murat'la ayrıldığını söyledi. Mehtap, Murat'ın romantik olmadığını ve romantik olmayan biriyle birlikte olmak istemediğini söyledi

Seda Akgül'ün sunduğu Kısmetse Olur'da bu hafta Seda Akgül güzelliğiyle izleyenleri büyüledi. Hatta sosyal medyada bazı yorumcular Seda Akgül'ün gelinler evinde olmasıdurumunda herkesin ona evlilik teklifinde bulunacağın ı söylediler.

Kısmetse Olur eleme gecesin Mehtap ile Murat arasındaki ilişki damga vurdu. Murat'ın yazdığı esprili şiir Mehtap'ı kızdırdı ve Mehtap "artık bu ilişki bitti" dedi. Bilindiği gibi Mehtap bu hafta diskalifiye olacaktı ve son anda diskalifiye olmaktan kurtulmuştu.

Kısmetse Olur eleme gecesinde her hafta olduğu gibi Cansel yine haftanın birincisi oldu. Bu hafta Cansel'le birlikte koruma altına alınan yarışmacı Eser oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta Cansel ve Eser elenmeyecek.

Bu arada Cansel'in Eser'e karşı "maçolaştı" yorumu da geceye damga vuran olaylardan biri oldu. Eser'le sözleşen Cansel'in iddiasına göre Eser söz yüzüklerini taktıktan sonra çok değişti.

Damat Adayları Adnan ve Ceyda'yı dinlemeye çalışırken yakalandı. Bu görüntülerin eleme gecesinde ekranlara gelmesi damat adaylarını rezil etti. Bu arada Ceyda, damat adaylarının kendilerini dinlemye çalıştığını gördüğünü ama aldırmadığını ifade etti.

Ayç, Emre ve Nur'un yemeğini bastı. Kızgınlıkla yemek masasına gelen Ayça "ben sana aylarca yalvardım, sen benim gözüme sokmak için bunu yapıyorsun" dedi. Emre, Ayça'nın sert sözlerine daha sert bir tepki gösterdi ve "sabrımı taşırma" diye bağırdı. Ayça, Emre ile Nur'un yemek masasını dağıttı ve çekip gitti.

Nur'da Ayça'ya bu hareketleri yakıştıramadığını söyledi. Nur, Ayça için "hadsiz" dedi.

Gelin Adayları ve Damat Adayları Kimleri Koruma Altına Aldı?

Daniela Murat kalsın dedi.
Cansel, Erdem'i koruma altına aldı.
Ayça, Emre'yi koruma altına almak istedi.
Melis, Erdem'i koruma almak istediğini söyledi.
Ceyda ise Adnan'ı koruma altına almak istedi.
Nur, Emre'yi koruma altına almak istedi.
Burçak Tankut yarışmada kalsın dedi.
Mehtap ise Erdem'i koruma altına aldı.

Erkekler evinde koruma altına isim Erdem oldu

Gelinler evinde ise koruma altına alınan isim Daniella oldu. Böylece Erdem ve Daniela koruma altına alınmış oldu.

Kısmetse Olur 16 Ocak Cumartesi eleme gecesinde damatlar evinde gitmesi için ismi yazılan kişi Gürkan oldu. Eğer SMS oylamasında birinci Cansel olursa Gürkan elenecek ve yarışmaya veda edecek.

Gelinler evinde ise gitmesi için ismi yazılan gelin adayı Burçak oldu. Eğer 10 bin liarlık çeki Eser alırsa Burçak yarışmaya veda eden isim olacak...

Kısmetse Olur 16 Ocak Cumartesi eleme gecesinde 10 bin liralık ödülü Eser kazandı ve Burçak gelinler evin eveda etti. Burçak Kısmetse Olur yarışmasından elenen isim oldu...