Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her hafta ayrı bir skandalın yaşandığı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusu cevabını buldu. Ayça'nın elenmesinden sonra reytinglerin dibe vurduğu Kısmetse Olur'da bu hafta hangi damat adayı ve gelin adayı yarışmadan elendi? Hafta boyunca merakla beklenen sorunun cevabı 2 Ocak Cumartesi gecesi geç saatlerde cevabını buldu.

Kısmetse Olur'da Ayça - Emre aşkının sona ermesi ve Ayça'nın elenmesinin ardından heyecan azalmıştı ancak yönetimin uyarısıyla kavgalar ve aşklar yeniden başladı. Son hafta içerisinde Daniela ile Gürkan arasında kavgalar yaşandı. Daniela ile Gürkan hafta boyunca kavga etti.

Bu arada geçen hafta yarışmaya dahil olan Nur ile Emre arasında da yakınlaşma başladı. Ayça - Emre aşkından çok sayıda reyting alan Kısmetse olur dağıttığı reytingleri Emre-Nur aşkı ile yeniden toplayabilecek mi?

Emre, Nur'a aşık mısınız sorusuna "Burada tanımak istediğim ikinci kişi Nur" dedi. Gelecek haftaya Emre-Nur aşkının damga vurması bekleniyor.

Big Brother Nur Emre

KISMETSE OLUR BU HAFTA KİM ELENECEK?

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta koruma altına alınan yarışmacılar Emre ve Cansel olmuştu. Emre ödülünü aşk yaşadığı iddiaları yayılan Emre ile paylaşırken, Cansel ise ödülünü Eser'le paylaştı.

SMS'ler sonucu oruma altına alınan Emre ve Cansel'in adı elenmek üzere yazılamıyor. 

Damat Adayları Nur'u koruma altına aldı. Burçak ve Nur arasında kalan damat adayları Nur'u koruma altına almaya karar verdiler. Gelin adayları ise Tankut'u koruma altına aldı. Bu durumda damat adaylarından Emre ve Tankut, gelin adaylarından Cansel ve Nur elenmek üzere isimleri yazılamayacak adaylar oldu.

Kısmetse Olur Tankut

Kısmetse Olur yarışmasında damat ve gelin adayları kimin elenmesini istediklerini yazıyorlar. Aslında bu hafta iki ismin eleneceği yazılmıştı ama sonra kural yine değişti. Bu hafta da Kısmetse Olurda bir yarışmacı elenecek.

Kısmetse Olur yarışmasında gelin adayları yarışmadan elenmesi için Serhan'ın adını yazdı. Şok sonuç. Serhan evden giderken eski nişanlısı Fatma eve mi gelecek?

Kısmetse Olur'da damat adayları ise Duygu ve Burçak'ın adını yazdılar. Oylama tekrar yapıldı ve yapılan pylama sonucunda Duygu'nun adı yazıldı. Bu gece Duygu ya da Serhan yarışmadan elenecek.

Kısmetse Olur Duygu

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

SMS birincisi Emre olursa Duygu gidecek, Cansel olursa Serhan gidecek. Bakalım ne olacak? 

Kısmetse OLur yarışması SMS birincisi Emre oldu ve Duygu elendi. Duygu'nun yerine Serhan'ın eski nişanlısı Fatma geldi.