Kısmetse Olur'da şok şok şok! Olmaz denilen şey oldu ve haftanın birincisi sürpriz bir isim oldu. Kısmetse Olur'da koruma altına alınan isim herkesi şoke etti. SMS oylaması sonuçlarına göre Emre'yle skandal bir şekilde ayrılan Ayça Beğen birinci çıktı. Ayça Beğen'in SMS birincisi olması ve evde kalmayı garantilemesi 23 Ocak eleme gecesinde Kısmetse Olur evine kim veda edecek? sorusunun önemini daha a artırdı.

Damatlar evinden geçen hafta olduğu gibi yine Eser koruma alırken, bu kez sözlüsü Cansel Çördük her hafta kazandığı SMS birinciliğini Ayça Beğen'e kaptırmış durumda. 10 bin liralık para ödülünü Eser aldı diye bozulan Cansel bu hafta diğer adaylar gibi elenme riski altında. Bakalım bu hafta Ayça ne yapacak? Cansel elenecek mi?

Peki Kim Elenecek?

Kısmetse Olur'da kim elendi? sorusunun yanıtı gelin ve damatlar evinden büyük ihtimalle yeni gelen isimlerden biri olacak. Haftanın birincisi Eser olur ve 10 bin lirayı alırsa gelinler evinden bir isim elenecek. Şayet Ayça birinci olursa bu kez damatlar evinden seçilen isim elenecek. Geçen hafta Gürkan elenme potasına girmişti. Ancak giden isim gelinler evinden olunca Burçak İmre elenmişti. Bu hafta Ayça'nın birinci olması ve Gürkan'ın elenmesi bekleniyor. Ancak yine de belli olmaz...

Kısmetse Olur 22 Ocak eleme gecesi kim elendi

Kısmetse Olur'da Ayça'nın elenmesi yarışmanın reytinlerini yarıya indirmiş, Ayça bunun üzerine geri getirilmişti. Dedikodulara bakılırsa ihanetle suçlanan Ayça ve ayrıldığı sevgilisi Emre yeniden biraraya geliyor. Ayça'nın ödül yemeğine Emre Ubeyli'yi götürmesi de bunun ispatı oldu.

Bu arada bir başka iddia da Gözde ve Emre arasında yeni bir aşkın doğduğu yönünde. Ama buna Ayça'nın izin vereceği sanılmıyor.

Kısmetse OLur 22 Ocak Cumartesi

Eser'le Cansel'in Arası Neden Bozuldu?

Kısmetse Olur evinde uzun süredir aşk yaşayan Eser ile Cansel'in arası bu hafta 10 bin liralık çek yüzünden açıldı. Eser para ödülünü kendisi kazanınca Cansel'in yüzünün düştüğünü farkedince olanlar oldu. Bu duruma Eser'in tepki göstermesi ikili arasında büyük kriz çıkmasına neden oldu. Peki gerçekten Cansel paranın Eser'e gittiğini öğrenince bozulmuş muydu? Bu soru bile Cansel'i çıldırtmaya yetti.

Kısmetse Olurda Emre koruma altına alındı

Gelin Adayları Emre'yi koruma altına aldı. Bu durumda damat adaylarından Emre ve Eser elenmeyecek ve yarışmaya devam edecekler...



Yarışmacılar Kısmetse Olur'da kimin adını yazdı? Gelinler ve damatlar hangi harışmacının yarışmadan gitmesini istediler? Bu hafta bir gelin adayı mı yoksa damat adayı mı yarışmaya veda etti? Bu soru da cevabını buldu.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER? FOTO GALERİ

Kısmetse Olur Kim Elendi 23 Ocak Cumartesi

Oylama sonucu açıklanırken nefesler tutuldu. Sandık açıldı ve ilk oy Gürkan çıktı. Gürkan'ın üstünden kocaman bir de çarpı vardı. Gürkan 2. oy da kendisine gelince morali bozuldu ve üzü yere düştü.

Gelinler evinde Gözde, erkekler evinde ise Gürkan elenmeleri için isimleri yazılan yarışmacılar oldu. Peki Gürkan mı yoks Gözde mi elenecek? Bu sorunun cevabı Ayça nın mı yoksa Eser'in mi SMS birincisi olduğuyla ilgili aslında...

Ayça birinci olursa Gürkan, Eser birinci olursa Göze yarışmaya veda edecek.

Kısmetse Olur Seda Akgül

Kısmetse Olur'da 23 Ocak Cumartesi gecesi elenen yarışmacı Gürkan oldu. Gürkan Kısmetse Olur'a veda etti.