Kanal D ekranlarında Seda Akgül'ün skandallarıyla yayınına devam eden ve Sunucu Seda Akgül'ün bu hafta yaptığı cinsellik açıklamalarıyla bir anda gündeme yeniden oturan Kısmetse Olur'da eleme heyecanı yaşandı.

28 Şubat 2016 Pazar günü yayınlanan eleme gecesinde Kısmetse Olur'da kim elendi? Kısmetse Olur 28 Şubat eleme gecesinde elenecek isim yine sosyal medyada yyaınlandı ve haber yine sızdı. Seda Akgül elenen ismin sosyal medyaya sızmasına neden engel olamıyor?

Kısmetse Olur evinde bu hafta gelin adaylarından Melis, damat adaylarından ise Adnan Kızıltaş dokunulmazlığı alan isimler oldu. Uzun zaman sonra ilk defa dokunulmazlığı kazanan Melis Buse sevinçten havalara uçtu.

Bu arada haftanın olayı Ceyda Kırıcı ile Adnan Kızıltaş arasında yaşanan eski sevgili kavgası oldu. Ceyda Kırıcı'nın eski sevgilisinin klibinde oynaması Adnan Kızıltaş'ı çıldırttı.Adnan Kızltaş o kadar öfkenlendi ki,artık ceyda'nın gitmesini istiyor.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Ceyda Kırıcı'nın eski nişanlısı ile görüştüğünü açıklaması hem gelinler evinde hem de damatlar evinde şok etkisi yarattı. Özellikle Melis ve Ayça arasında yaşanan gerginliğe Mehtap'da katıldı. Gözyaşlarına boğulan Mehtap sinir krizleri geçirdi. Bu kavgadan sonra Murat'ın Mehtap'a sarulması Mehtap ile Murat arasındaki gerginliği de sona erdirmiş oldu.

Eser ailesinin Cansel hakkında iyi şeyler düşünmediğini ve bu ilişkinin olumsuz yöne gittiğini söyledi. Eser'in bu açıklamaları Cansel'i şok etti. Canlı yayında bunu açıklaması diğer damat adaylarının Eser'e tepki göstermesine neden oldu? Eser West ile Cansel arasındaki ilişki tamamen sona mı erdi? Bunu gelecek haftalarda göreceğiz.


Eleme gecesinde Gelin Adayları Semih'i koruma altına aldı. Damat adayları ise Ayça'yı koruma altına aldı. Bu durumda Damatlar evinde Adnan ve Semih, gelinler evinde ise Melis ve Ayça koruma altına alınmış oldu.

Ceyda gözyaşlarına boğuldu. Adı yazılan Ceyda çılgına döndü. Ağlama krizi geçiren Ceyda "Adnan'sız yapamam ben" diye ağlamaya başladı. Ceyda uzun süre susmayınca arkadaşları onu teselli etmeye başladı. Sevgilisiyle çektiği klip sonrası Adnan'dan büyük tepki alan Ceyda'nın adını yazılması bomba etkisi yarattı. Bakalım km gidecek? Ceyda elenise büyük bir aşk yarım mı kalacak?

Kısmetse Olur, Kısmetse Olur olalı böyle bir şey görmedi. Cayda'da Adnan'da salya sümük ağlıyor. Ssyal medyada "yahı zaten rol icabı yarışıyorsunuz, ne ağlıyorsunuz" diyenler de var. "Rollerine kendilerini fazla kaptırmış gariplerim" diyenler de...

Kısmetse Olur'da elenme riskine giren Ceyda ağlama krizlerine girerek bağıra bağıra hüngüe hüngür ağlarken ve Adnan'a sarılırken Adnan, Ceyda'ya sarılmadı. Bu durum gelin adylarının özellikle de Mehtap'ın dikkatinden kaçmadı.


KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Kısmetse OLur'da Ceyda ve Erdem Dalfidan elenme adayları oldu. Adnan birinci olursa Ceyda, Melis birinci olursa Erdem elenecek.

Melis birinci oldu ve Erdem Dalfidan elenen isim oldu...