Kısmetse Olur yarışmasında geçen haftanın birincisi Ayça Beğen ile, yarışmaya geçen hafta katılan Selçuk elenecek isimler oldu. Hatta o kadar ki Instagram da elenecek isim bile yazıldı. Instagramdan elemeden bir gün önce yapılan yayınlarda Ayça Beğen ve Selçuk'un eleme adayları olduğu ve Selçuk'un elendiği iddia edildi. Peki bu duurm gerçekleşti mi? Selçuk elendi mi?

Bu hafta dokunulmazığı Murat ve Mehtap aldı. Uzun süre aşk yaşayan ve bir kaç haftadır aralarındaki ilişki tamamen kopan Murat ve Mehtap'ın aynı anda dokunulmazlık alması şok etkisi yarattı. Zira böyle bir sonucu gelinler ve damatlar evinden kimse beklemiyordu.

Haftanın birincileri olan Mehtap ve Murat uzun bir aradan sonra ilk defa bir artaya geldiler ve romantik yemeğe de birlikte gittiler. Ancak Murat ve Mehtap arasındaki ilişki her şeye rağmen düzelecek gibi görünüyor. hatta sosyal medyada Ayça ile Emre yeniden barışır ancak murat-Mehtap ilişkisi düzelmez yorumları bile yapılıyor.

Bilindiği gibi geçen hafta Kısmetse Olur'dan Gürkan elenmiş ve damatlar evine veda etmişti. Elenen Gürkan'ın yerine damatlar evine Selçuk gelmişti. İddia o ki Selçuk yarışmaya veda etti.

Kısmetse Olur Selçuk

Selçuk Aydemir kimdir : Kısmetse Olur evine geçen hafta elenen Gürkan'ın yerine gelen Selçuk Aydemir 23 yaşında ve fitness antrenörü. Selçuk Aydemir aynı zamanda tekstil işiyle ilgileniyor. 

KISMETSE OLUR SELÇUK KİMDİR?

Kısmetse Olur Ayça ve Semih

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER 


Yapılan oylama sonucu Mehtap haftanın birincisi oldu ve Selçuk elendi. Selçuk damatlar evine veda eden isim oldu...