Seda Akgül'ğn sunumuyla Kanal D'de yayınlana ve son zamanlarda skandallarla adından sıkça söz ettiren Kısmetse Olur programında 5 Aralık Cumartesi günü eleme heyecanı yaşanacak. Bu hafta Kısmetse Olur Gelinler evinden ve damatlar evinden birer kişi yarışmaya veda edecek. Kısmetse Olur kim elendi? sorusunun cevabı bu gün akşama doğru belli olacak.

Bu arada geçen hafta damatlar evinden kimse elenmemiş bu durum yarışma yönetiminin Serhan'ı kurtarmak için böyle bir oyun oynadığı şeklinde yorumlanmıştı. Peki bu hafta Damatlar evinden de eleme olacak mı? Olması gerekiyor ama yine de belli olmaz.

Bu arada yarılmada yer alan tüm yarışmacıların ajanslardan geldiği ve kurgu üzerine yarıştıkları iddiasına rağmen yarışmanın devam etmesi sosyal medyada tartışılmaya başlandı. Sosya medyada yarışmanın yayından kaldıırlması için yorumlar yapılmaya başlandı.

Skandallarla ilgili Kısmetse OLur Sunucusu Seda Akgül'ün açıklama yapmaması da tepkiye neden oluyor. Artık Kısmetse Olur izleyicileri iddialarla ilgili bir açıklama bekliyor.

Geçen hafta elenen Ceyda Kırıcı'nın yerine Hazal Fatma gelmişti. Hazal Fatma bu hafta elenecek mi? Ya da hangi gelin adayının ayağını kaydıracak.

Kısmetse Olur'da Ayça ve Emre koruma altın alındı. Bu hafta Ayça ve Emre elenemeyecek. Peki kim elendi? Bekleyin...

Gelin adayları hangi damat adayını koruma altına almak istediklerini söyliyorlar. Gelin adaylarının verdiği isimler şaşırtıyor. Bu arada Melis üç finaldir Erdem'in adını vermeye devam ediyor. Melis, Ayça'yla birlikte olan Erdem'in bir gün mutlaka kendisine döneceğini söylüyor. Bu bir oyun mu gerçekten... Bir kız kendini bu kadar küçültebilir mi?

Erkeklerde Serhan, kızlarda Hazal Fatma Fırat elenmesi için en çok oyu alan isimler oldu. Bu iki isimden biri bugün elenecek...

Kısmetse Olur'da Hazal Fatma Fırat elendi... Kısmetse Olur yeni yarışmacısı Nurçin oldu...