Kanal D ekranlarının skandal yarışması Kısmetse Olur bu gece kim elendi? Skandallarıyla ünlü Kısmetse Olur bu hafta elenen yarışmacı kim oldu? Kısmetse Olur bu hafta elenen gelin ve damat adayı kim oldu? Kısmetse Olur bu hafta kim geri geldi? Kanal D Kısmetse Olur bomba eleme gecesi ile ilgili ayrıntılar haberimizde.

KISMETSE OLUR KORUMA ALTINA ALINAN İSİMLER

Kısmetse Olur 2 Ekim Pazar gecesi yapılacak eleme öncesi koruma altına alınan iismler belli oldu. Yapılan halk oylaması sonucu Didem ve Adnan koruma altına alınarak bir hafta daha yarışmada kalmayı garanti altına aldılar.

Daha sonra yapılan oylamada ise gelin adayları damat adaylarından Aykut'u, damat adayları ise gelin adaylarından Hazal'ı koruma altına alındı. Bu sonuçlardan sonra Didem, Adnan, Aykut ve Hazal koruma altına alınan isimler oldu.

Bu gece yani 2 Ekim 2016 Pazar gecesi yapılan eleme gecesinde Didem, Hazal, Adnan ve Aykut'un ismi yazılamadı.

KISMETSE OLUR YENİ SEZON YARIŞMACILARI FOTO GALERİ TIKLA

Kısmetse Olur Hazal


Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanında gerginlikler belli olmuştu aslında. Rabia ve Aycan arasında geçtiğimiz günlerde başlayan Gökhan tartışması eleme gecesinde de devam etti. Gökhan ise her şeyden habersiz olmanın verdiği şaşkınlıkla duydukları karşısında ağzı açık kalıyor.

Bu arada Gökhan'ın Esra'ya ilgi gösterdiğini duyan Rabia adeta çıldırdı. İşte Haftanın Finali tüm gelişmeler eşliğinde yapıldı. Esra, Gökhan ve Rabia arasında yaşanan olaylar sonucunda Rabia daha fazla dayanamayarak gözyaşlarına boğuldu ve Gökhan’a olan aşkını itiraf etti.

Kısmetse Olur Kim Elendi 2 Ekim

TOLGA KULAKÇI DİSKALİFİYE OLDU

Gamze ile flört eden damat adayı Tolga Kulakçı, gece kulubündeki sarmaş dolaş görüntüleri sebebiyle Kısmetse Olur evinden diskalifiye edildi. Programın başladığı günden itibaren böyle bir şeyin ilk defa yaşanıyor olması herkesi hayrete düşürdü.

2 EKİM PAZAR KISMETSE OLUR KİM ELENDİ

Kısmetse Olur 2 Ekim 2016 Pazar gecesi eleme heyecanı başladı. Kısmetse Olurda elenen isim saatler sonra belli olacak? Elenen isim belli olduğu anda bu sayfada yayınlayacağız. Detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur 2 Ekim Pazar elenen isim Serap oldu. Serap Kısmetse Olur evinden elenen isim oldu. Kısmetse Olur evinden elenmesi için adı yazılan isim Şahin ve Serap olmuştu. Adnan birinci olunca elenen isim Serap oldu. 

Bu arada Kısmetse Olur evine yeni gelen isimler ise Arif ve Nazlı oldu. Kısmetse Olur erkekler evine bu hafta 9. isim geldi. Sürpriz bir şekilde Erkekler evinde artık 9 isim var. 

Kısmetse Olur 2 Ekim Serap elendi ve gitti. Yerine yeni gelenler ise erkekler evinde Arif kızlar evinde ize Nazlı oldu.


KISMETSE OLUR YENİ GELİN ADYI NAZLI CEYLAN KİMDİR? TIKLA