26 Aralık Cumartesi gecesi Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında geceye Mehtap - Murat ilişkisi damga vurdu. Mehtap'ın "ben daha önce aşk evliliği yaptım, bu defa mantık evliliği yapacağım ve Murat'la da ilişkim mantık evliliği çerçevesinde sürüyor" sözleirne Murat'ın cevabı çok açık ve net oldu. Murat "aşk olmadan asla" dedi ve Mehtap'ı utandırdı.

Bu arada diğer tüm gelin adayları Mehtap'ı acımasızca eleştirdiler ve Mehtap'ın yalan söylediğini iddia ettiler. Bu arada Tankut'ta Daniela'yı eleştirdi ve Daniela ile Mehtap'ın bir farkının olmadığını söyledi.

Kımsetse Olur yarışmasında yaşananların Dallas dizisini aratmadığı görülmeye başlandı. Yarışmada aşk, ihanet, ihtiras ne ararsanız var. Murat Mehtap ilişkisi haftanın knusu oldu. Ayça'nın elenmesiyle Emre gündemden düştü. Emre artık yalnızları oynuyor.

Mehtap ise Murat'ın kendisine sahip çıkmamasına çok kızdı ve erkek adam sevdiğine sahip çıkar dedi.

Kısmetse Olur son bölümünde öncelikle her hafta olduğu gibi bu hafta da koruma altına alınan isimler belirlendi. Bu hafta Kısmetse Olur yarışmasının gelinler evinden Melis damatlar evinden ise Eser koruma altına alındı. Kısmetse Olur eleme gecesinde yarışmacılar bu isimlerin adlarını yazamayacak. Peki bu hafta kim elendi? Bu soru da gecenin geç saatlerinde cevabını buldu.

Kısmetse Olur gelinler evi kimin eleneceği konusunda ikiye bölünmüş durumda ve aradaki çizgiler çok daha kalınlanmış durumda. Burçak şok bir kararla kimsenin sevmediği Mehtap'ın yanında olunca diğer gelin adaylarının tepkisine neden oldu. Genel Müdür olan ve bu açıklaması nedeniyle tepki çeken Burçak yarışmaya iki hafta önce katılan damat adaylarından Gürkan ile çekişmeli bir hafta geçirdi. Gürkan ilk gece Burçak için yarışmaya katıldığını açıklamış ancak yoluna Daniela ile devam etmişti. Bu durum Burçak'ın Ksmetse Olur evinden bir kez daha elenmesine sebep olabilir.


Damatlar evinde ise Gürkan ve Murat elenme ihtimali olan isimler. Gürkan evde pek de sevilen biri değil. Ancak ismini gelinler yazacağı için Murat ile kıyaslandığında evde kalma ihtimali artıyor. Gelinler Mehtap'a olan öfkeleri sebebiyle Murat'ın adını eleme kutusundan çıkarabilirler.

Kısmetse Olur eleme gecesinde gelin adayları bir yandan kendi aralarında tartışırken diğer yandan da damat adaylarıyla tartıştılar. Mehtap'la Melis ağız dalaşın atutuştu. Burçak'da araya girince tartışma büyüdü ve araya Seda girdi.

Peki Kısmetse Olur'da kim elendi? Kim Geri Geldi?

Öncelikle Eser ve Melis'in dışında kimler koruma altına alınacak? O belli oldu?

Gelin adayları Murat'ı koruma altına alındı. Damat adaylarından Murat ve Eser elenemeyecek. Bu ikiisim elenmekten kurtuldu.

Damat adayları ise Cansel'i koruma altına aldı. Gelin adaylarından Cansel'le birlikte Melis'de bu hafta koruma altına alındı ve elenmekten kurtuldular. Bu durumda Murat, Eser, Cansel ve Melis elenmekten kurtulan yarışmacılar oldu.

Yapılan oylamada Gelin adayları gitmesi için Serhan'ın adını yazdı. Serhan gidecek mi? Eser, Serhan'ı kurtarabilecek mi?

Yie yapılan oylamada damat adayları ise Kımsetse Olur evinden gitmesi için Nurçin'in adını yazdılar. Melis birinci olamazsa Nurçin gelinler evine veda ede ek.

Kısmetse Olur yarışması 26 Aralık 2015 Cumartesi gecesi yayınlanan bölümde 10 bin liralık ödülü kim kazandı? 10 bin liralık ödülü Eser kaandı ve yarışmaya Nurçin veda etti. Gelin adaylarından Nurçin yarışmadan elendi...