Kısmetse Olur’da kim elendi Demet mi yoksa Mehtap mı eve veda etti? Kısmetse Olur evinde hem damat adaylarından hem de gelin adaylarından birer kişi evden gönderildi. Kim evden gönderildi, Kısmetse Olur yarışmasında  kim elendi?

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ?

Kanal D’nin reyting rekorları kıran yeni izdivaç programı Kısmetse Olur’da bu gece eleme heyecanı yaşandı. Erkeklerde hangi damat adayı evden gönderildi? Gelin adaylarından hangi isim eve veda edecek. Kimin eleneceğine damatlar karar verdi. Evin hırçın kısı Mehtap ile evin dost canlısı, erkeklerin çok sevdiği isim Derya SMS oylaması sonunda gelin evinde son ikiye kaldı. Erkeklerin seçimiyle eve veda eden yarışmacı Demet oldu.

Kısmetse Olur 2. haftasında kim elendi? Kısmetse Olur evinde Mehtap mı Demet mi eve veda etti?=

DEMET KISMETSE OLUR'DAN ELENDİ

Eve geldiği ilk günden beri hırçın tavırlarıyla dikkat çeken Mehtap evde alan isim oldu. Demet Kasar Kısmetse Olur evinde elenen ikinci isim oldu. Kızların ilk tepkisi "Bu erkekler ne yapmaya çalışıyor" oldu. Erkeklerin Demet'i evden gönderme gerekçesi ise "Demet çok iyi biri. Onun dışarıda mutlu olacağına inanıyoruz. O çok iyi biri. Burası Demet'e göre bir yer değil" oldu.

Kısmtese Olur'da Demet Kasar elendi.

Demet Kasar Kısmetse Olur evinde elenen ikinci isim oldu

DEMET'İN GİTMESİNE KİM NE DEDİ?

Ceyda Kırıcı, “Evin neşe kaynağı gitti. Çok üzüldüm.” dedi.

Mehtap Taşkıran ise “Yarışmada olmam iyi bir şey ama Demet’in gitmesine çok üzüldüm. Ben kalbimle düşündüğüm için çok üzüldüm.

Daniela ise “Demet değil Mehtap gitmeliydi. Çok üzüldüm” dedi.

Kısmetse Olur kim elendi başlığını taşıyan haberimiz umuyoruz ki aradığınızı bulmanız konusunda size yardımcı olacaktır. Evin neşe kaynağı Demet Kısmetse Olur evinden evlenemeden elendi.

Demet Kasar Kısmetse Olur evinde elenen ikinci isim oldu

ERKEKLER EVİNDE SONER ELENDİ

Tankut ile Emre koruma altında olduğu için elenme stresi yaşamadı.

Murat, ilk haftada elenen Duygu için “O elendiyse ben bu evde durmak istemiyorum” demişti.

Kısmetse Olur erkekler evinde elenmeye son iki isim kaldı. O isimler Soner ve Eser oldu.

Soner “Ben henüz konsantre olamadım” diyerek kendini savundu.

Eser geçen haftada elenme adayıydı ve bu hafta yine evde kalmayı başardı. Kısmetse Olur evindeki damat adaylarından Soner elendi.

Ayça ile ilişkisi olan Emre'nin yeni gelen gelin adayına uzun uzun bakması sosyal medyada tartışmalar neden oldu.