Kısmetse Olur programında bu hafta SMS oylaması sonucu belli oldu. SMS sonucuna göre kızlardan Cansel Çördük, erkeklerden Tankut koruma altına alındı. Sürpriz bir şekilde halkın desteğini alan Cansel haftanın sürpriz ödülünü yarışmaya geçen hafta dahil olan damat adayı Eser West ile paylaşmayı tercih etti. Tankut ise ödülünü yine geçen hafta yarışmaya dahil edilen Daniela ile paylaşmayı tercih etti.

Kısmetse Olur yarışmasının zayıf adaylarından Cansel ve Tankut'un sms sonucu elenemeyeceği için gelin ve damat adayları başka isimler vermek zorunda. Yarışmaya sonradan dahil olan Daniella ve Eser elenme ihtimali yüksek isimler olarak görülüyordu. Ancak elemede tam anlamıyla büyük bir sürpriz yaşandı.

Bu arada damat adaylarından Erdem sevgilisini Eser'e kaptırınca çileden çıktı. Eser kek yapıp götürdüğü evde Cansel'in sıcak kucaklaması ve öpücüğü ile zevkten dört köşe oldu. Bu görüntüleri izleyen Erdem kendini tutamayıp Eser'e tükürdü. Cansel tepki verince de 'Adama sarılıp öpüyorsun' diyerek ona olan öfkesini de ortaya koydu.

28 Kasım Cumartesi günü yapılan Kısmetse Olur Yarışması Büyük Final oylamasında kızlardan Ceyda Kırıcı elendi ve yarışmaya veda etti. Erkeklerden ise Serhan elendi ve yarışmaya veda etti.

Kısmetse Olur Yarışması 8. hafta finalinde 10 bin liralık ödülü kazanan yarışmacı Tankut oldu.

Kısmetse Olur Tankut

KISMETSE OLUR'UN YENİ GELİN ADAYI

Ceyda Kırıcı'nın elenmesiyle Kısmetse Olur evine katılan yeni gelin adayı Rizeli öğrenci Hazal Fatma oldu. Hazal Fatma güzrlliğiyle ilk günden erkeklerin ilgisini çekti ve kızlar arasında çekişmelere neden oldu.

Kısmetse OLur Hazal Fatma