Kısmetse Olur yarışması eleme gecesinde kim elendi sorusunun cevabı nihayet belli oldu. 19 Aralık Kismetse Olur'da eski nişanlısı Halil ile görüntüleri çıkan Ayça Beğen elendi mi? Kısmetse Olur'a gelen yeni yarışmacı kim oldu?

Kısmetse Olur'da yarışmanın en popüler ismi olan Ayça Beğen eski nişanlısı Halil ile görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından eleme adayı olmuştu. Ayça Beğen elenmekten Cansel Çördük sayesinde kurtulmuştu. Cansel Çördük haftanın birincisi olunca elenmekten kurtulmuştu. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER FOTO GALERİ

Kısmetse Olur'un 18 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde koruma altına alınan gelin ve damat adayları belli oldu. Kısmetse Olur programında bu hafta SMS oylaması sonucu kızlardan aynı zamanda geçen haftanın da birincisi olan Cansel Çördük, damat adaylarından ise Emre Ubeyli koruma altına alındı. 

Cansel'in karşıısna erkeklerden Emre'nin çıkması Ayça'nın kalma ihtimalini azalttı. Zira SMS oylamasında Emre'nin Cansel'e karşı birinci olma ihtimali daha yüksek yorumları yapıldı.

KISMETSE OLUR'DA 19 ARALIK CUMARTESİ KİM ELENDİ?

Geçen hafta elenmekten son anda sürpriz bir şekilde kurtulan ve gelinler evine geri dönen Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen yine elenme ihtimali en yüksek isim olarak ortaya çıkmıştı. Eski nişanlısı Halil Demirkıran ile görüntülerinin ayrıntıları ortaya çıkan ve hem gelinler evinden hem de damatlar evinden tepki toplayan Ayça bu hafta yeni iddiaların odağı oldu.

 
Ayça Beğen o görüntülerin ardından geçen hafta elenmesi için en çok oy verilen isim olmuştu. Ayça damatlar evinden eleme olunca Kısmetse Olur'da kalmıştı. Bu hafta da Ayça Beğen yine elenme ihtimali en yüksek isim olarak ortaya çıktı.

Damat adaylarından ise yeni yarışmacı yine elenme ihtimali en yüksek isim olarak öne çıktı. Kısmetse Olur'da 19 Aralık gecesi kim elendi sorusunun yanıtı saat 23.15'de başlayacak olan yayın verecek. Kısmetse Olur'da elenen isimler anında bu haberde yer alacak.
 
KİM GERİ GELDİ?

Kısmetse Olur yarışmasında gelin adayları bu gece geçen hafta yarışmaya veda eden damat adayı Ercan Çiftçi'nin geri gelmesini istedi. Eğer damat adaylarından biri giderse Ercan geri gelecekti. Damat adayları ise Burçak İmre geri dönsün dedi. Gelin adayı elenirse Burçak İmre geri dönecek.


ELENMESİ İÇİN KİMLERİN ADI YAZILDI

Damat adayları ve gelin adayları kimin yarışmaya veda etmesini istediklerini açıkladılar. Ayça "hiç üzülmüyorum ve heyecanlanmıyorum. Gayet rahatım" dedi. Bu arada ilk açılan zarfta adı çıkan Duygu "iki defa adım yazılabilir, ama 3 olursa buradan oraya uçarım" dedi. Bakalım ne olacak?

Gelinler evinden adı en çok yazılan isim Ayça oldu. Damatlar evinden ise adı en çok yazılan isim Murat oldu. SMS oylamasında Cansel birinci olursa Murat gidecek, Emre birinci olursa Ayça gidecek.

EMRE AYÇA'YI GÖNDERECEK Mİ?

Geçen hafta Cansel'in birinci olmasıyla elenmekten kurtulan Ayça'yı bu hafta Emre göndermek istiyor. Çünkü Emre birinci olursa Ayça gidecek. Bu arada Murat'la yeni bir yola gitmek üzere olan Mehtap, Murat'ın adının yazılması üzerine şok oldu. Emre "Ayça'nın artık bu evden gitmesini istiyorum" dedi. Cansel iki hafta üst üste birinci olursa Ayça'yı bir defa daha kurtarmış olacak. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER FOTO GALERİ

10 bin liralık ödülü SMS birincisi olan Emre kazandı ve Ayça yarışmaya veda etti. Kısmetse Olur yarışmasında 19 Aralık Cumartesi gecesi Ayça Beğen yarışmaya veda etti. Ayça Beğen'in yerine yarışmaya Burçak İmre geri geldi.