Kısmetse Olur Bu Pazartesi Kim Elendi ? Gelin Damat Adayı Yarışmacıların Listesi ? – Adnan ve Dani elendi Kızlar Yine Kavgalı Kısmetse Olur Son Bölümünde Neler Oldu? Kısmetse Olur yarışmacılarında eleme heyecanı yaşanıyor. Evden kimler gidecek ? Damat adayları kimi eleyecek? Gelin adayları kimi eleyecek? Kısmetse Olur eleme gecesi kim elendi ? Yeni gelen adaylar ve yarışmacılar kimler ? İşte Kısmetse Olur elenen yarışmacıları ve yeni gelen yarışmacıları…
 

Kısmetse Olur’da haftanı finali heyecanı yaşanıyor. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda edecek.

İlk eleme heyecanının yaşanacağı "Haftanın Finali" bölümünde bayan yarışmacıların belirleyeceği bir gelin adayı ve erkek yarışmacıların belirleyeceği bir damat adayı hayallerine ve büyük ödüllere veda edecek.

Kısmetse Olur Haftanın Finali Cumartesi akşamı saat 23.15’de Kanal D’de. Sakın Kaçırmayın!

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ


Geçen Hafta neler Oldu?
 
ELEME GECESİNDE TARTIŞMA ÇIKTI
 
Kısmetse Olur yarışmacıları isimleri nerede kalıyor yarışma evinde yine büyük bir sürpriz yaşandı ve programda henüz çok yeni olan Adnan Kısmetse Olur evine veda eden isim oldu. Yarışmaya geçen hafta katılan genç damat adayı Adnan üç oy birden aldı. Gelinler evinden arkadaşlarının ortak oyuyla elenen isim ise Daniela oldu. Kanal D'nin büyük ilgiyle takip edilen izdivaç programı Kısmetse Olur'da eleme stresi gergin anlar yaşanmasına neden oldu. Duygu'ya tepki gösteren Daniela'nın sert sözleri, kızlar evinde tartışma yarattı.İlk turda Cansel ve Daniela ikişer oy alınca ikinci tura geçildi. Üç oy Cansel üç oy da Cansel aldı. Ancak dördüncü oyda Dani'nin adı çıktı. Dani böylelikle Kısmetse Olur evinde elendi.
 
KISMETSE OLUR EVİNE 2 YENİ İSİM
 
Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu, olaylı gece de programa iki yeni yüz dahil oldu. Daniela ve Adnan'ın vedasının ardından, elenen yerine; kızlar evine Şermin, erkekler evine ise Önder katıldı.

6. HAFTA KİMLER ELENDİ?

Geçen haftada olduğu gibi bu hafta da yarışmaya yeni gelen bir isim veda etti. Peki o isim kimdi? Gelin adaylarının elenmesini istedikleri isimler arasına Şermin ve Ceyda yoğunluktaydı. Sonunda elenen isim çoğunluk oy olan Şermin Temiz oldu. Erken evine veda eden isim ise yarışmaya yeni katılan Önder Seyhan bu hafta elenen isim oldu.

ŞERMİN TEMİZ KİMDİR?

ÖNDER SEYHAN KİMDİR?