Kısmetse Olur progamı güzellerinden Ceyda Kırıcı kimdir? Ceyda Kırıcı hayatı ve biyografisi. 21 Yaşındaki güzel yarışmacı Ceyda adından sıkça söz ettirecek gibi duruyor. Peki Ceyda Kırıcı kimdir hayatı ve biyografisi.

21 Yaşındaki güzel larak lanse edilen Ceyda Kırıc, Oyuncu ve mankenlik yapmaktadır. Liseden mezun oldukdan sonra kendini mankenliğe veren Ceyda Kırıcı maço ve sert erkeklerden hoşlanıyor. Yarışmada en sert kişisi çekmek istediğini söyleyen Ceyda, geleneksel erkekler ilk seçimim diyor. Yani Ceyda Kırıcı ben kırıcam o da kırıcak diyor. Ceyda Kırıcı mankenlik hayatını bu program sonrasında devam ettirmek istiyor.

Daha önce Bu Tarz Benim programına katılmış ve elenmişti. Ceyda Kırıcı oldukça popüler bir insan olma yolunda ilerlemektedir. İzmirli güzel Bu tarz Benim programı sonrası Umut KAya ile aşk yaşamıştı. Genç patron olarak bilinen Umut Kaya aşkı biliniyor mu bilinmiyor. 

Ceyda Kırıcı

90-60-90 vücut ölçüleri ile bu yaşta bu seksilik dedirtmiştir. 1994 doğumlu Ceyda İzmir'de dünyaevine gelmiştir. 1.70 boyu ve kahverengi gözleri ile büyülemektedir. 53 kilo ve Koç burcu.