Kısmetse Olur yarışma programında Ayça ile Emre arasında yaşanan ilişki de yaşanan gerginlik gerilim filmlerini aratmıyor. Aşk-şiddet-ihanet, bu ilişkide ne ararsanız var. Son günlerde daha önemli işleri olmayanların en öncelikli meselesi Aça - Emre ilişkisi.

Melis Buse'nin dediği doğru mu olacak? "Emre kiminle görüşürse görüşsün, sonunda bana dönecek" diyen Melis Buse doğru mu söylüyor yoksa. Emre Ubeyli, Ayça Beğen'le ilişkisini sonlandırınca tıpış tıpış Melis'e mi dönecek? Şu anki gidişat öyle görünüyor.

Peki Ne Oldu'da Ayça-Emre ilişkisi bu kadar gerildi:

Dün, Kısmetse Olur'un gelin adayı  yarışmacılarından Ayça Beğen ile ilgili skandal patladı. Emre Ubeyli ile evlilik yolunda yürüyen ve tüm eleştirilere rağmen onu sevdiğini söyleyen Ayça, eski nişanlısı ile gezerken fotoğraflandı. Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül, Ayça Beğen'in eski nişanlısı ile olan bu fotoğrafını yayında gösterince Emre şoka girdi.

AYÇA BEĞEN EMRE UBEYLİ FOTO GALERİ

Aslında Bu Bir Oyun mu?

Zaten kurgu olduğu iddia edilen ve tüm damat ve gelin adaylarının ajanstan geldiğinin iddia edildiği Kısmetse Olur programı son haftada reytinglerde şok düşüş yaşamıştı. Seda Akgül'ün reytngleri yükseltmek için Ayça'yı eski nişanlısıyla buluşturduğu iddia ediliyor. 

İddiaya göre Ayça Beğen ayrıldığı nişanlısı ile buluşup başbaşa yemeğe çıkmış. Bu fotoğraflar da Kısmetse Olur izleyicisi tarafından çekilmiş.
Ayça Beğen, Emre ilişkisi

Ayça Beğen'in ihanet fotoğraflarında eski nişanlısı Halil ile hayli samimi olduğu ve uzun süre başbaşa vakit geçirdiği ortaya çıktı. Ayça Beğen eski nişanlısından 6 ay önce ayrılmıştı. Halil isimli nişanlısı AVM'deki o buluşmada Ayça Beğen'e kendisine dönmesini önermiş.
Ayça Beğen Emre ihaneti

Ayça Beğen'in iddiasına göre Halil ile karşılaşması tesadüf eseri oldu. Eski nişanlısı 'seni hala seviyorum Kısmetse Olur programından ayrıl bana dön' teklifini yapmış. Ayça Beğen bu fotoğrafları izah etmekte hayli zorluk yaşadı. Sunucu da Ayça Beğen'in sözlerine inanmadı.

AYÇA BEĞEN İHANETİ EMRE UBEYLİ DELİRDİ

Ayça Beğen'in ihanetinin belgesi olan fotoğrafı gören Emre Ubeyli aralarındaki tüm ilişkiyi bitirdi.  "Benim ailem bu fotoğraftan sonra Ayça'yı gelin olarak kabul etmez' diyen Emre, "Şu saatten sonra ne ölün ölüme, ne dirin dirime' diyerek ağır bir tepki verdi. Ayça Beğen ise ağlayarak 'Ben Emre'yi çok seviyorum' diye diğer yarışmacılara dert yandı. Ayça Beğen ile Emre'nin yüzleşmesinin ardından ilişkileri bitti.
Ayça Beğen Emre ilişkisi sona erdi

AYÇA BEĞEN KİMDİR EVLİ Mİ?

Ayça Beğen hakkında ortaya atılmış bir çok iddia var. Evli olduğu söylenen Ayça Beğen gerçekte kimdir? 
Kısmetse Olur yarışmacılarından Ayça Beğen 5 yıl önce evlenip boşandığını söylemişti. 
Gerçekte ise 31 Temmuz 2015 tarihinde evlenmiş. Ayça Beğen'in sosyal medya hesabında da bir kaç ay öncesine kadar eşiyle olan boy boy aşk resimleri bulunuyor. Ayça'nın kocası Küçük Ağa dizisinde rol almış o da bir oyuncu.
Ayça Beğen, Emre ilişkisi

Peki Ayça Beğen ile aşk yaşayan Emre Ubeyli gerçekte kimdir? 
Emre Ubeyli kendini fitness antrenörü olarak tanıttı. Ancak gerçekte bir manken. Serhan Çeliker ile de podyumdan yakın arkadaşlar.