"Kısmetse Olur Kim Elendi 25 Eylül" sorusunun cevabı sızdı. Kısmetse Olur'da bu gece Deniz Bozkurt elenecek. Deniz Bozkurt'un yerine Ayça Beğen gelecek. Peki Deniz Bozkurt kimdir, Ayça Beğen kimdir, Ayça Beğen yarışmaya kim için dönecek? Kısmetse Olur 25 Eylül Pazar eleme gecesiyle ilgili tüm detaylar haberimizde.

Skandalların yarışması olarak bilinen ve büyük tepki toplayan Seda Akgül'ün seksi kıyafetler içinde sunduğu ama yine de istediği reytinge ulaşamadığı Kısetse Olur'da elenen isim belli oldu. Bu hafta bilindiği gibi Adnan Kızıltaş ve Hazal Babalık SMS ler sonucu birinci olmuş ve koruma altına alınmışlardı. Ardından ise bu gece yani 25 Eylül Pazar gecesi kimin eleneceği belli olacak? 

Ancak daha program yayınlanmadan Kısmetse Olur'da kimin eleneceği sızdırıldı. Alınan bilgilere göre bu gece Kısmetse Olur'dan Deniz Bozkurt elenecek ve yerine geçen sezonun flaş isimlerinden Ayça Beğen gelecek.

Deniz Bozkurt'un elenmesi ve Ayça Beğen'in gelecek olması Kısmetse Olur yapımcıları ve Seda Akgül'ün bir reytin hamlesi olarak düşünülüyor. Zira Ayça Beğen geçen sezon en çok izlenen güzellerden biri olmuştu. Ayrıca Ayça Beğen skandal üretmekte de çok başarılı bir isim.

KISMETSE OLUR YENİ SEZON YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Ayça Beğen Seksi Kıyafet ve Frikikleri

Ayça Beğen yukarıda da gördüğünüz gibi frikik üstüne frikik veren yarışmacılardan biriydi. Arıca yaptığı tartışmalarla da büyük tepki toplamış ve çok izlenenlerden biri olmuştu.

Ayça Beğen'den kısa bir görüntü izleyebilirsiniz...



AYÇA BEĞEN KİMDİR FOTO GALERİ

Kısmetse Olur'da bu hafta birinciler Adnan Kızıltaş ile Hazal Babalık olacak. Ancak bu hafta Kısmetse Olur'da sadece bir yarışmacı elenecek. O da gelinler evinden Deniz Bozkurt olacak. Kral ve Kraliçe ise olmayacak. Dokunulmazlık alacak olanlar ise Gökhan Sara ve Didem Delen olacak. Ancak bu hafta Kısmetse Olur yarışmasında büyük bir sürprizin yaşanması bekleniyor. Evden elenecek olan gelin adayı Deniz Bozkurt'un yerine geçen sezonun gözde isimlerinden Ayça Beğen'in gelmesi bekleniyor.