Knal D'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında koruma altındaki isimlerin belirlendiği gün şok bir taciz olayı yaşandı. Kim elendi sorusunun yanıtı beklenirken Kısmetse Olur evinden gelin adayı Melis'in damat adayı Erdem'i taciz görüntüleri şok etti.

Kısmetse Olur yarışmasında Melis ayrıldığı eski flörtü Erdem'in yakasını bırakmıyor. Gururu da bir kenara bırakan Melis, SMS oylaması sonuçlarının açıklandığı gün şoke eden davranışlarla günün konusu oldu.

MELİS ŞOKU! ERDEM'İ TACİZ ETTİ

Taciz olayı Emre'nin yemek ödülünü Melis ve Erdem'e vermesi ile gelişti. Başbaşa evde yemek yerken Melis önce Erdem'e aşk ve özür itiraflarında bulundu. Ardından ayağa kalkan Melis, Erdem'i hazırlıksız yakalayıp öptü.

Aldığı tepkiye rağmen durmayan Melis, Erdem'i alenen taciz etti.

Erdem de 'tacize uğradığını" söyleyerek kendini kurtarmaya çalıştı ama final herkesi şaşırttı. Erdem onca itirazın ardından Melis ile dansa kalktı. Bu görüntüler de gelin adaylarının evine verilince flört etmeye başladığı Cansel şoka girdi.

MELİS BUSE INSTAGRAM HESABI

MELİS BUSE INSTAGRAM HESABI

Melis Buse'nin instagram hesabı marka reklamları ile dolu. Ünlü bir kuaföre giden Melis Buse bol bol bu konuda reklam yapmış. Instagram takipçileri ise Melis Buse için çok ağır yorumlar bırakıyorlar.