Kısmetse Olur yarışmasında haftanın birincileri şaşırtacak. Zira bugüne kadar koruma bile alamayan Tankut Denker erkekler evinin Daniela ise gelinler evinin birincisi çıkacak. Bu hafta Tankut Denker'in ilanı aşkta bulunması bu ödülü getirdi.

KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ 24 NİSAN ELEMESİ

kismetse olur kim elendi cansu deliktas kimdir 24.04.2016Kısmetse Olur'dan 24 Nisan pazar günü kim elendi sorusunun yanıtı da her zamanki gibi belli. Haftanın birincisi olan Tankut Denker 10 bin liralık çeki alıp erkekler evine koruma kazandıracak. Haliyle elenen isim gelinler evinden olacak.cansu deliktas kimdir 24 nisan 2016 kim elendi Tankut'un ilanı aşkı ile iki kadın bir adam aşkındaki rolü biten Cansu Deliktaş elenen isim olacak.

KISMETSE OLUR AYCAN TUNÇ KİMDİR YENİ GELİN ADAYI 4 KİŞİYE TALİP OLUNCA...

kismetse olur aycan tunc kimdir emre ile goruntuleriKısmetse Olur evinde elenen isimden çok yeni gelen gelin adayı bomba olacak. Kavgalara sebep olacak gelin adayının ismi Aycan Tunç... Evdeki Emre Ubeyli ile eski sevgili oldukları iddiası var. Hatta Emre Ubeyli ve Aycan Tunç fotoğrafları olduğu söyleniyor.
aycan tunç kimdir kismetse olur yeni gelen kimAycan Kısmetse Olur evine girer girmez olaylar patlak verecek. 4 damat adayına talip olacak Aycan Tunç gelin adaylarıyla birbirine girecek. Denilen o ki çekimler kavgalar yüzünden sürekli kesintiye uğramış. Öyle büyük kavgalar edilmiş... Yapım ekibi bu kavgaları sansürlemezse önümüzdeki hafta izleyici yeni gelin adayını seyredecek.

KISMETSE OLUR GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur evinde haftalardır hep gelinler evinden elenen isimler çıkıyor. Geçen hafta Kısmetse Olur'dan Seray elenmişti. Ondan önceki hafta da Nur Erkoç gitmişti.

KISMETSE OLUR EMRE UBEYLİ VE HAZAL ATABEK SÖZLENDİ

Kısmetes Olur evinde haftanın olayı Emre Ubeyli'nin ailesinin huzurunda resmen sözlenmesi oldu. Hazal Atabek'i ailesinden isteyen Emre Ubeyli cuma günü de yüzükleri taktı. Söz yüzükleri Kısmetse Olur evinde kesildi.

KISMETSE OLUR DİLEK DEMİRCAN AĞLATAN YAŞAMI

Kısmetse Olur evine yeni giren gelin adayı Dilek Demircan'ın öyle bir yaşam öyküsü çıktı ki herkesi ağlattı. Babası gözünün önünde öldürülen Dilek Demircan yurtta büyümüş. Okulda çocukların yurtta kaldıkları için kendisiyle konuşmadığını söyleyen Dilek anlattıkları ile herkesi üzdü.