Kısmetse Olur'da kim elenecek? sorusunun yanıt bulmasına saatler kalmışken evden gelen yeni görüntüler büyük bir heyecan yarattı. Kısmetse Olur’un bugün tarihli bölümünde romantik bir yemeğe çıkan Adnan ve Didem cephesinden güzel bir haber geliyor. İşte, haftanın finali bölümüne doğru giderken sürprizleri arka arkaya patlatan Kısmetse Olur'un yeni fragmanı ve detaylar!

Kısmetse Olur’un bugün tarihli bölümünde başından beri istikrarlı giden Adnan ve Didem cephesinden güzel bir haber geliyor. Evden özel izinle ayrılan Didem ve Adnan önce yerlerde yuvarlanıyor, ardından romantik bir yemeğe çıkıyor. Hem evdekilerin hem de ekran başındakilerin büyük bir hayranlıkla izlediği anlarda Adnan herkesi şaşırtacak bir şey yaparak evlilik teklifinde bulunuyor. Peki, Didem’in cevabı ne olacak?

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

KISMETSE OLUR HAFTAYA DAMGA VURAN OLAY

Kısmetse Olur yeni yılın ilk haftasına iki elemeyle birden girdi. Sevilen evlilik programının ekrana gelen son bölümüne diskalifiye elemesi ve sürpriz bir aşk itirafı damga vurdu. Her bölümünde ayrı sürpriz yaşanan programın 321. bölümünde popüler damat adaylarından Gökhan ve Adnan diskalifiye elemesine kaldı. iki isimden birinin kaderini evin diğer adayları belirledi Çoğunluk oyuyla “gitsin” denilen Gökhan diskalifiye edidi.  Hem adaylar hem de ekran başındakiler sürpriz elemenin şokunu atlatamadan beklenmedik bir aşk itirafıyla şaşkınlık yaşadı. Adı sürekli Gökhan ile anıldığı için sinirlenen Sibel Akbulut sonunda aşk itirafında bulundu, Gökhan'dan da benzer bir itirafın gelmesi büyük bir sürpriz...

Kısmetse Olur’un dün ekrana gelen yeni bölümüne Gökhan’ın yarışmadan elenmesi damgasını vurdu.

Evde yaşanan Adnan ve Gökhan kavgası, Gökhan’ın elenmesine sebep olmuştu. Yarışmacıların oylaması sonucunda eve veda etmeye hazırlanan Gökhan bir diğer şoku da Sibel tarafından yaşadı. Sibel sürpriz bir çıkış yaparak Gökhan’a olan duygularını dile getirdi. Sibel’e talip olan Ünal ise bu durum karşısında sinirlerine hakim olamadı. Sibel'in aşk itirafı evde şok etkisi yaratırken Gökhan da bu aşkın karşıklı olduğunu söyledi! Peki bundan sonra ne olacak?

Gökhan eve geri dönecek mi? Sibel, Gökhan'ı bekleyecek mi?

TUĞÇE ELEŞTİRİLDİ, SİBEL ŞAŞIRTTI

Gökhan Sara’nın diskalifiye edileceğinin kesinleşmesinin ardından gözyaşı döken Tuğçe Ergişi eve verilen müzikte dans ettiği için arkadaşları tarafından oldukça eleştirildi. Öte yandan Gökhan ile yeni bir aşk yaşamaya başlayan Sibel, eline aldığı fotoğraf ile uzun süre konuştu.

ADNAN VE DİDEM’İN KAR KEYFİ

Yarışmacıların evde vakit geçirdiği esnada Didem’i alarak dışarı çıkan Adnan, kız arkadaşı ile birlikte kar üzerinde eğlenceli dakikalar yaşadı. Gün sonunda sevdiği kişiye bir sürpriz hazırlayan damat adayı romantik geçen yemeğin ardından yüzük taktı.