Sunuculuğunu Seda Akgül'ün yaptığı Kanal D'nin fenomen izdivaç programı Kısmetse Olur Haftanın Finali için heyecan dorukta.. Her hafta ayrı bir skandalın yaşandığı Kısmetse Olur programı 23 Ocak Cumartesi yeni bir eleme gecesiyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanyıor. Haftanın elenecek yeni iki ismi kim olacak? şimdiden merak konusu oldu.

Gelinler evine bir anda bir araba dolusu çiçek gelecek. Çiçekler Ayça’ya gelirken, bu durum evde bulunan diğer gelin adaylarının da gözlerini kamaştıracak. Daniela ise “Bana bir tane bile çiçek gelmezken Ayça’ya arabayla çiçek geldi” sözleriyle sitemini dile getirecek. Bu arada çiçeklerin kimden geldiği büyük bir merak konusu olacak.

Ceyda ise hasta olan sevgilisi Adnan’ı ziyarete gidecek. Ona, kendi elleriyle yaptığı çorbasını içirecek. Peki Ayça’ya gelen çiçeklerin sahibi kim?

Kısmetse Olur

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER? FOTO GALERİ

Gelinler evinde Gözde, erkekler evinde ise Gürkan elenmeleri için isimleri yazılan yarışmacılar oldu. Peki Gürkan mı yoks Gözde mi elenecek? Bu sorunun cevabı Ayça nın mı yoksa Eser'in mi SMS birincisi olduğuyla ilgili aslında...

Ayça birinci olursa Gürkan, Eser birinci olursa Göze yarışmaya veda edecek.

Kısmetse Olur'da 23 Ocak Cumartesi gecesi Ayça birinci oldu ve Gürkan Elendi... Gürkan Kısmetse Olura elenen yarışmacı oldu...