Kanal D'nin izdivaç yarışması Kısmetse Olur'un güzel gelin adayı Cansel Çördük hamile mi? Cansel kimden hamile kaldı? Cansel'in bebeğinin babası kim? Kısmetse Olur evinden biri mi yoksa ev dışından bir isim mi? Cansel Çördük kimdir? Hamile iddiaları Cansel'in durumunu nasıl etkileyecek?



Sosyal medya son iki gündür bu iddialarla sarsılıyor. Binlerce sosyal medya kullanıcısı Cansel Çördük'ün hamile olduğuna inanmış bile ve yorumlarını da ona göre yapıyor. 



İddia gerçekten bomba. Zİra korkunç iddiaya göre Cansel Eser'den hamile kaldı? Bu durum Kısmetse Olur evinse seks serbest mi sorusunun sorulmasına neden oldu. Skandallar yarışması aslında bir seks evi mi? Yorumlar çok ağır.



İddialara göre Cansel 6 haftalık hamile. Peki Cansel bebeğini doğuracak mı? Eser'le evlenemezse bebeği ne yapacak? 



CANSEL ÇÖRDÜK'TEN ÇOK ÇOK ÖZEL POZLAR İÇİN TIKLA




İddiaya göre Cansel ve Eser bebeği aldırmayı düşünmüşler ancak yarışmanın bitmesine az bir zaman kaldığı için bu kararlarından vazgeçmişler. Hatta Eser ve CAnsel yakın çevrelerinin tepkilerinden korunmak için imam nikahıyla evlendiklerini bile söylüyorlarmış.



Kısmetse Olur damat adaylarından Batuhan Terzi gelin adaylarından da Aycan Tunç eleneceği iddia edilirken kimse elenecek isimleri merak etmiyor. Zİra haftaya Cansel'in hamile olduğu iddiaları damga vuracak gibi görünüyor.







ESER'İN CANSEL'E MUHTEŞEM EVLİLİK TEKLİFİ BÖYLE OLMUŞTU




Eser Cansel ilişkisi ve Cansel'in hamileliği daha uzun müddet konuşulacak gibi görünüyor.