Kanal D kanalının Yeni Evlendirme programında fırtınalar estiren Kanal D yapımı Kısmetse olur yeni yarışmacılarından Aysel Çördük kimdir?

Yarışmaya Seksi vücudu ve düzgün fiziği ile damga vuran Cansel Çördük 1995 Doğumlu yani henüz 20 yaşında ve gelin adaylarının en genci. Güzelliğini doğdugu büyüdüğü yer olan Antalya'da aldığını söylüyor Cansel..

20 Yaşında Cansel Çördük Üniversite için Antalya'dan İstanbul yolunu tuttu. 20 yaşındaki güzel ve seksi kız Cansel Çördüük İstanbul'da yaşamakta. Ama Antalyalı. Antalya'da Cansel Çördük herkes tanır. İstanbul kültür Üniversitesi İngiliz Dili v Edebiyatı bölümünde okumaktadır. 3. Sınıf öğrencisi Cansel Çördük Okulu bitirip yuva kurmak istiyor.

Kahverengi gözleri ve siyah saçları ile büyülüyor. Eskilerden Ask.Fm adlı sitede oldukça revaçta olup soru yağmuruna tutuluyordu. Henüz İnstagram ve Facebook aktif olarak kullanmamakta. Cansel Çördük SEvgilisi için herşeyi yaparım diyor.  

Cansel Çördük instagram

CANSEL ÇÖRDÜK KİMDİR?

Melis'in ayrıldığı Erdem ile ilgilenmeye başlayan Cansel Çördük 20 yaşında. Kültür Üniversitesi İngiliz Dili Ve Edebiyatı Hazırlık öğrencisi olan Cansel Çördük İstanbul'da yaşıyor.

Cansel Çördük'ün doğum yeri yani memleketi ise Antalya. Kahverengi gözlere sahip olan Cansel Çördük 1.75 boyunda. 

57 kilo olan Kısmetse Olur gelin adayı Cansel Çördük terazi burcundan. Cansel Çördük üniversite öğrencisi.

CANSEL ÇÖRDÜK INSTAGRAM RESİMLERİ

Cansel Çördük

Cansel Çördük instagram hesabına koyduğu silah fotoğrafı ile dikkat çekiyor. Kısmetse Olur yarışmasındaki kabadayı tavırları ile özdeşleşen bu resim Cansel Çördük tanımlıyor.