Kanal D'de Seda Akgül'ün sunumuyla ekranlara gelen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur'da 2016'nın ilk elemesi 2 Ocak 2016 Cumartesi gecesi yaşanacak ve bu hafta yarışmadan bir gelin afayı ve bir damat adayı elenecek.

Geçtiğimiz haftalarda Ayça - Emre aşkıyla uzun süre gündemi meşgul eden Kısmetse Olur'da geçen haftalarda bir yarışmacı elenirken bu hafta kurallar yeniden değişti. Seda Akgül Kısmetse Olur'da bundan sonra her hafta bir gelin adayı ve bir damat adayının yarışmaya veda edeceğini açıkladı.

Peki bu hafta Kımsetse Olur gelinler evi ve damatlar evine kim veda edecek?Kanal D’nin ilgiyle izlenen ve skandallarıyla gündemden düşmeyen izdivaç programı Kısmetse Olur'un 1 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde koruma altına alınan gelin ve damat adayları belli oldu.

Kısmetse Olur programında bu hafta SMS oylaması sonucu kızlardan geçen haftalarda da olduğu gibi Cansel, erkeklerdenise Ayça aşkıyla bir ara en popüler isim olan Emre koruma altına alındı.

Hemen her hafta halkın desteğini alan ve neredeyse koruma altına alınmadığı hafta olmayan Cansel haftanın sürpriz ödülünü beklenmedik bir şekilde damat adayı Eser ile paylaşmayı tercih etti. Ayça'nın eski sevgilisi Emre ise ödülünü Kısmetse Olur evine yeni gelen gelin adayı Nurçin ile paylaşmayı tercih etti.

Bu durumda Emre ve Cansel bu hafta da elenmeyecek ve gelecek haftalarda da yarışmaya devam edecekler.

Kısmetse Olur'dahaftanın finali 2 Ocak Cumartesi akşamı 22.30'da Kanal D'de olacak.