Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre üçüncülük şoku yaşadı.

Kısmetse Olur finalini kim kazandı?

Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre sonunculuk şoku yaşadı. Kısmetse Olur 4 Temmuz 2016 pazartesi finalinde beklenen sorular, yanıtları buldu. Büyük ödülün 700 bin Tl değerindeki evi ise Cansel Çördük ve Eser West çifti sahip oldu ancak çift evlenme kararı almadı.

SMS Oylarında çıkan beş çift:

Cansel Çördük ve Eser West

Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli

Hazal Atabek ve Emre Ubeyli

Daniela ve Tankut Denker

Ercan ve Hande

Kısmetse Olur SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan çift Cansel Çördük ve Eser West oldu. İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre sonunculuk şoku yaşadı. Kısmetse Olur yarışmasında birinci ve ikinci seçilen çiftler sürpriz karar alarak evlenmek istemedi. Üçüncü çift ise evlenme kararı aldı.
Kanal D'nin sürprizlerle dolu Yarışma programı Kısmetse Olur bu akşam final yapıyor. Kısmetse Olur'da bir çift bu akşam büyük ödülün sahibi olacak. Peki Kısmetse Olur'u hangi çift kazanacak?

Heyecan dolu dakikaların yaşanacağı Kısmetse Olur sezon finali fragmanı haberimizde.

KISMETSE OLUR FİNALİ KİM KAZANACAK?

Oylarınız ile sezonun birinci olan gelin ve damat adayının belirleneceği ayrıca evlenecek olan çiftin karar verileceği Sezon Finali bölümü Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

Kısmetse Olur'da beklenen yüzleşme anı gerçekleşiyor! Tüm eski yarışmacılar eve konuk oluyor ve eski defterler açılıyor!

Yüzleşme bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse Olur yüzleşme bölümüyle Pazar 20.00'de Kanal D'de!

KISMETSE OLUR BÜYÜK ÖDÜLÜ NE?

Kısmetse Olur yarışmasındaki büyük ödül bir evdi... Evin değerinin ise 700 bin lira olduğu söyleniyor. Büyük ödülü kazanan Cansel ve Eser oldu. Evlenmeyen çiftin evi nasıl paylaşacakları merak konusu. Kısmetse Olur finali İstanbul'da yapılacak.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARI

Kısmetse Olur yeni yayın döneminde yine ekranda olacak. 5 haftalık bir aranın ardından yarışma yeni yarışmacılarla yola devam edecek. Şimdiden bazı isimlere teklif gittiği söyleniyor.

Eski yarışmacılar Kısmetse Olur'un yeni sezonunda olmayacak. Kısmetse Olur'un yeni yayın döneminde birincilik ödülü ve kuralları da değişti.

Bundan sonra birinci olan çifk evlilik kararı aldıkları taktirde ev, düğün ve para ödülü kazanacaklar. Evlenme kararı almazlarsa sadece para ödülünü alabilecek. Bu durumda evdeki diğer çiftlere sorulacak. Evlenme kararı alan başka çift ya da çiftler olursa düğün yapılacak ama diğer ödüllerden yararlanamayacak.

KISMETSE OLUR SUNUCUSU SEDA AKGÜL KİMDİR?

17 Haziran 1971'de doğan Seda Akgül, sunucu ve akademisyendir. TED Ankara Koleji ve hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirdikten sonra Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan Seda Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuştur. Aldığı eğitimlerin ardından Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington'da staj görmüştür.

TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV 8'de görev almıştır. Avrupa Birliği'ne Doğru ve Savaş Bağdat Yolunda gibi dış politika programlarını hazırlayıp sunmanın yanında uzun yıllar yaptığı ana haber bülteni spikerliği ile de tanınmaktadır. Işık Üniversitesi'nde 2004-2007 arasında akademisyenlik görevi yapan Seda Akgül, Tv 8 ekranlarında yayınlnan Erken Baskı isimli programı hazırlayıp sunmuştur. Programıyla eleştirmenlerin ve izleyicilerin beğenisini toplayan Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde star TV'ye geçerek Sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılan Kısmetse Olur programının sunuculuğu için Kanal D'ye geçmiştir.