Kanal D'nin rezaletlerle ve skandallarla sosyal medyayı sallayan evlilik yarışması Kısmetse Olur büyük finali yapıldı. Kısmetse Olur'da kimler kazandı? Kısmetse Olur finalinde kimler birinci oldu? Kısmetse Olur'da hangi gelin ve damat adayları evlilik kararı aldı? Kısmetse Olur Kazanan çiftler kimler oldu? Detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur'da 5 damat adayı ve 5 gelin adayı birinci olmak için çiftmiş görüntüsü verdi. Yyaınlandığı günden bu yana yalan olduğu belgeleriyle ortaya çıkan skandal yarışmada eşleşmeler aşağıdaki şekilde oldu.

Cansel Çördük ve Eser West

Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli

Hazal Atabek ve Emre Ubeyli

Daniela ve Tankut Denker

Ercan ve Hande

Aslında yukarıda verdiğimiz sıralama sadece eşleşmeler değil aynı zamanda dereceye girenlerin de sıralaması. Yarışmanın favorisi olarak görülen ve en başarılı şekilde rolünü oynayan Emre büyük bir hayal kırıklığına uğradı ve sadece 3. olabildi. 

Kısmetse OLur Finali

Peki Kısmetse Olur Finalinde Sıralama Nasıl Oldu. Sondan başlayarak sıralamayı sizin için yeniden yapalım.

Ercan ve Hande 5. oldu

Daniela ve Tankut Denker 4. oldu

Hazal Atabek ve Emre Ubeyli 3. oldu

Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli 2. oldu

Cansel Çördük ve Eser West 1. oldu

CANSEL ÇÖRDÜK'ÜN FRİKİKLER FOTO GALERİ

Kısmetse Olur birincisi Cansel ve Eser

Kısmetse Olur Finalinde birinciliği uzun zaman "hamile olduğu" iddiaları ile gündemde kalan Cansel Çördük'ün kazanması da şok etkisi yarattı. Ancak Büyük ödülün 700 bin Tl değerindeki evini kazanan Cansel Çördük ve Eser West şok bir karar alarak evlenme kararı almadıklarını ilan ettiler.



 İkinciliği Nur Erkoç ve Batuhan Cimilli alırken Hazal ve Emre sonunculuk şoku yaşadı. Kısmetse Olur yarışmasında birinci ve ikinci seçilen çiftler sürpriz karar alarak evlenmek istemedi. Üçüncü çift ise evlenme kararı aldı. 

Asıl bomba sona kaldı ve Hazal Atabek ve Emre Ubeyli evlilik karraı aldı. 

Emre ve Hazal evlenmek istediklerini söyleyince evden nikah kıyarak ayrılan çift sadece onlar oldu. Hazem (Hazal /Emre) çiftinin düğün masrafları Kısmetse Olur yapımı tarafından karşılanacak.

KISMETSE OLUR KIZLARI ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR


Kısmetse Olur Emre ve Hazal
Ceyda Kırıcı'dan Bomba Mesaj

Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur'dan atılmasıyla ilgili olarak instagramdaki hesabından 'Allah büyüktür' diye yazdı. Ceyda Kırıcı dayak olayına değinmeden şunları söyledi;
-"Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.'

Ceyda Kırıcı

Ceyda Kırıcı'dan Ağır Hakaret: Oruspu Çocuğu

Ceyda Kırıcı sinir krizleri geçiriyor asistan da kendine zarar vermesin diye peşinden geliyor.

Ceyda Kırıcı

CEYDA KIRICI SES SAYDI

Ceyda Kırıcı ile dayakla itham edilen yapım sorumlusu Yasemin arasındaki bir ses kaydı da internete düştü. İşte kayıttaki sözler;
KISMETSE OLUR YAPIMCISI : O... çocuğu diye girdiniz. Onu kral seçtiniz diye kendini duvarlara vuruyorsun.
CEYDA KIRICI : Adama programı kötülüyor. Hepiziniz anasına babasına savunuyor o adamı bana karşı savunuyorsunuz. Adama kızacağınız yerde bana bağırıyorsun.
KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Adama kızmadım ceza kesmedim mi zannediyorsun? Bu 8 ay önce söylenmiş bir ses kaydı. Sen bu ses kaydını Melek'ten ne diye istedin?
CEYDA KIRICI : Melek bana at ses kayıtlarını dinleyeceğim merak ediyorum dedi.
KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Melek ne dedi. Ceyda bana dedi ki 'Sen de ses kayıtları vramış orospu çocuğunu mahvedeceğim dedi. '
CEYDA KIRICI'NIN DAYAK İDDİASI
Ceyda Kırıcı'nın yine internete sızdırdığı öne sürülen dayak iddiası da ses kaydında yer alıyor. Konuşmadan ortaya çıkan bakın ne?
KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Benim seni dövdüğüme dair böyle aptal boktan iddialarını ıspatla bakayım Ceyda! Hadi ispatla...
CEYDA KIRICI : Ben uyandım böyle morluklar çıktı bacağımda.
KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Oha Ceyda! Yuh Ceyda sürekli yediğin kaba sıçıyorsun. Morluklar çıktı diyor gece gelip seni mi dövdüm. Ruh hastası mısın Ceyda?

CEYDA KIRICI'NIN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARI
CEYDA KIRICI : Sen mi yaptın diyorum Abla! Zaten sinir krizi geçirmişim hiç bir şey hatırlamıyorum. Saçma sapan orospu çocuğu yüzünden beni ne hale getirdiniz ya...