Kısmetse Olur gelin adayı 23 yaşında olan Melis Buse Betyakan, Beykent Üniversitesi Mimarlık Bölümü İç mimarlık mezunu. İç Mimar olan Kısmetse Olur gelin adayı Melis Buse aslen Sivaslı. İstanbul'da yaşayan Melis Buse kendini zengin kızı olarak tanıtıyor.

1.71 boyunda olan Kısmetse Olur gelin adayı Melis Buse 54 kilo ve balık burcu. Kendini Serenay Sarıkaya'ya benzeten Melis Buse yarışmada özellikle Erdem'e karşı olan takıntılı tavırları nedeniyle hayli tepki alıyor.

Melis Buse'nin instagram hesabının marka reklamları ile dolu olması takipçilerinin tepkilerine neden oluyor. İstanbul'da şok ünlü bir kuaföre giden Melis Buse bol bol kuaförünün reklam yapmış. Instagram takipçileri ise sayfasındaki reklamlar ve Kısmetse Olur yarışmasındaki tavırları nedeniyle Melis Buse için çok ağır yorumlar bırakıyorlar.

Melis Buse Betyakan için instagram hesabında takipçileri tarafından yapılan yorumların başında 'görgüsüz ve zevksiz' tanımları öne çıkıyor. Melis Buse^'nin Damat adayı Erdem ve Serhan ile yaşadıkları da instagramda hayli tepki almış görünüyor.

Melis Buse instagram
Melis Buse'nin 21 Kasım Cumartesi günü yayınlanan büyük finalde elenip elenmeyeceği merak konusu...