Kısmetse Olur damat adayı Gökhan Sara zengin mi? Gökhan Sara kimdir? Gökhan Sara kaç yaşında? Gökhan Sara Kısmetse Olur evinde hangi gelin adayıyla ilgilenecek. Gökhan Sara ne iş yapıyor? Yakışıklı damat adayı Gökhan Sara instagram fotoğrafları haberimizde.

Kısmetse OLur yarışmasının ikinci sezonunda kendisinebir eş bulmak için katılan damat adayı Gökhan Sara hem ağırbaşlı hem de işveli ve cilveli bir kız aradığını söylüyor. Çapkın bir erkek olduğunu söyleyen Gökhan ilginç sözleriyle dikkatleri çekiyor. Gökhan "karısının da çapkın olması durumunda ne yapacağını" söyleyemiyor.

Gökhan Sara instagram hesabından paylaştığı birbirinden lüks otomobillerle "ben zenginim" mesajı veriyor. Ancak Gökhan ne iş yaptığıyla ilgili bir açıklama yapmaktan da kaçınıyor.

Gökhan Sara Porche'dan Ferrari'ye kadar bir çok lüks otomobille verdiği pozlarla sosyal medyada konuşulmaya devam ediliyor.

KISMETSE OLUR YENİ SEZON YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Gökhan Sara

Kadınların peşinden koşmaktan hoşlanmadığını söyleyen ve kendini beğenmiş tavırlarıyla dikkatleri üzerin eçeken Gökhan Sara "kadınlar beni kovalar" diyor. Başak burcu olan Gökhan Sara kendini 'dağınık ama titiz' olarak tanımlıyor. Gökhan Sara gelin adayını 'önce annem beğenmeli' diyor.