Kısmetse Olur yarışması Kanal D ekranlarında tüm heyecanıyla devam ediyor. Her ne kadar kurgu olduğu iddia edilse de Kısmetse Olur yarışmasında heyecan bitmiyor. Haftayı Emre - Ayça aşkı ve bu aşkın sorunlarıyla geçiren Kısmetse Olur'da kimin eleneceği merak konusu olmuştu. Gerginliği eski Türk Flimlerini aratmadığı Kısmetse Olur'da bu hafta en kritik hafta olarak gösteriliyordu.

Kısmetse Olur'da bu hafta aşk, şehvet, ihtiras, ihanet ne ararsanız vardı. Bu yüzden Kısmetse Olur yarışmacıları hafta boyunca Kısmetse Olur, Kısmetse Olur kim elendi, Kısmetse Olur elenen isim, Kısmetse Olur 12 Aralık, Kısmetse Olur 12 Aralık kim elendi, Kısmetse Olur eleme gecesi, Kısmetse Olur 12 Aralık eleme gecesi, eleme, Kısmetse Olur elenen isim kim oldu? gibi soruların cevaplarını aradılar. 

Kısmetse Olur yarışması yukarıda da yazdığımız gibi haftayı Ayça Beğen ve Emre Ubeyli arasında yaşanan aşk ve ihanet iddialarıyla geçirdi.  Ayça'nın Emre'yi eski nişanlsı Halil ile aldattığı iddiaları ve buna delil olarak bir izleyicinin gönderdiği fotoğraf ortalığı karıştırdı. Fotoğrafı gören Emre ise resmen çıldırdı ve kendini yerden yere attı. 

Seyircilerin gönderdiği isimlerle Eser ve Cansel koruma altına alındı..

Damatlar Evinde Erdem ve Eser koruma altına alındı. Gelinler evinde ise Cansel ve Daniella koruma altına alındı. Eser ve Cansel izleyicilerin oylarıyla koruma altına alınırken, Erdem ve Daniella ise yarışmacıların oylarıyla koruma altına alınan isimler oldu.

Dokunulmazlığı kazanan Cansel ve Eser'in Erdem ve Melis'i yemeğe göndermesi de olay olmuştu. Erdem'le aşk yaşamaya başlayan Melis elenmesi muhtemel yarışmacılar arasında yer alıyor. Bakalım Melis elenecek mi? Melis elenirse Erdem ne yapacak?

Sosyal medyada Kısmetse Olur yarışmasında pek bir varlık gösteremeyen Murat'ın eleneceği tahminleri yapılıyor. Erkekler evinden Ercan'da zayıf halka olarak gösteriliyordu. Gelinler evinden ise Ayça gitmesi en kuvvetli adaylardan biri olarak görülüyor. Duygu ise en çok kendisinin adının yazılacağını söyledi. Damatlar Ayça'yı kurtaracak mı? 

İlk dört zarftan Ayça, Duygu, Ercan ve Murat çıktı. Damatlar evinden bir Ercan daha çıktı ve Ercan korkmaya başladı. Sonraki oylar şöyle çıktı: Ayça, Murat, Duygu, Serhan, Ayça, Ercan, Ayça, Ercan...

Gelinler Evinde elenmek üzere adı en çok yazılan isim Ayça oldu. Ayça elenecek mi? Cansel 10 bin liralık ödülü kazanırsa Ayça elenmeyecek. Erkekler evinde ise adı en çok yazılan isim Ercan oldu. Ercan elenecek mi? Eser 10 bin liralık ödülü kazanırsa Ercan kurtulacak.

Ayça ve Ercan'ın elenmek üzere isimlerini yazılmasının ardından 10 bin liralık ödülü kimin kazanacağı merak edilmeye başlandı. Ödülü Cansel alırsa Ayça, Eser alırsa Ercan kurtulacak. Eser ve Cansel ödülü kim alırsa alsın paylaşacaklarını söylediler. Bu arada Emre Ayça'ya yine laf çaktı ve bana sadık kalsaydın elenmezdin dedi.

Ayça kurtuldu. Kısmetse Olur yarışmasında 10 bin liralık ödülü Cansel kazandı. Cansel'in ödülü kazanmasının ardından Ayça kurtuldu ve damatlar evinden Ercan elendi.

Kısmetse Olur yarışmasında 12 Aralık Cumartesi gecesi Ercan elendi. Ercan'ın yerine yarışmaya kim geldi? Bu da haftanın en çok merak edilen konularından biriydi. Ayça'nın yarışmada kalması Emre'yi çok üzdü ve sinirlendirdi. 

Peki Ercan'ın yerine Damatlar Evine kim geldi? İşte o isim... Yeni damat adayı Gürkan Demirci oldu.