Kısmetse Olur Gelinler evinde tüm gelin adaylarının ortak kararıyla geçen hafta eleme potasına giren ve ilk defa elenme tehlikesi yaşayan Cansel Çördük, evde kaldı. Gelin adayları Cansel Çördük elenmesin evde kaldın dedi.

Bu arada gelin adayları hafta boyunca yaptıkları tartışmalara 14 Şubat Pazar günü de devam ettiler. Sevgililer Günü'nde de gelin adayları rahat durmadılar ve birbirlerini kıyasıya eleştirdiler.

Cansel Çördük Eser'le oynuyor mu? Eser "onun da bir şeyler yapması lazım artık" derken ne demek istedi. Nur neden "bir daha bu konuyu açarsan seni yakarım" dedi. Kim Cansel'e "Eser'in duygularıyla oynama" dedi. İşte tüm gelişmeler haberimizde olacak.

Cansel Kısmetse Olur'da üçüncü uyarısını aldı ve gitme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Ancak yaışmacılar Cansel'in kalmasına karar verdi. Mehtap, Melis ve Cansel bir ihtar daha alırsa yarışmaya veda edecekler. Bakalım neler olacak hangisi yarışmadan diskalifiye edilecek.

Kısmetse Olur evinde Hazal'ın yaptığı yemekler olay oldu. Neden gelinler birbirine giriyor? Melis çıldırdı ve Gelinler evini birbibine kattı. Hazal bir kutu tuz atılan çorbanın aynısı gitti ve damatlar evinde yaptı.

Bu arada Daniele Melis'in ve Nur'un Hazal'ı kıskandığını düşündüğünü döyledi.

Kısmetse Olur Evinin eleme gecesinde Nur ile Semih arasındaki ilişki Sevgililer Gününe damga vurdu. Semih'in elenmesi duurmunda ne yapacağı sorusuna Nur "burada kalacağım" diye cevap verdi.

Semih ise "Nur elenirse ben burada durmam. Ben Nur için buradayım" dedi.

Bu arada Mehtap, Hazal'ı gösteriş yapakla suçladı. Mehtap "Hazal kırmızı odaya giderken gösteriş yapıyor" dedi. Emre ise Hazal'ı savundu ve "O Hazal'ın doğal hali" dedi.

HAZAL EMRE'DE EMİN DEĞİL Mİ?

Hazal Emre'nin düşündüğü gibi çıkmadığını ve artık ondan uzaklaşmaya başladığını söyledi. Emre, Ayça Beğen'e "Her gelen gelin adayına beni kötülüyorsun. Benim seninle işim yok" dedi.

Emre Hazal'la dans ederken perdeleri kapattı..

Ayça'dan Nur'a Baskı... Ayça neden Nur'a Emre'yi yazma konusunda baskı yaptı. Ayça, Emre'ye savaş mı açtı? Emre elenip geri gelirse Ayça Beğen'e geri döner mi? Ayça'nın planı bu mu? Ayça Beğen sosyal medyada kendisi hakkında yapılan "onursuz ve omurgasız" eleştirilerinin hakkını vermek için mi böyle davrandı. Ayça Beğen'in bu tavırları sosyal medyada olay oldu ve takdirle karşılandı.

Emre ise bu duruma çok sert cevap verdi. Emre "bu durumu Emre'ye yakıştıramadım" dedi. Emre Ayça'ya "Ben sana ne yaptım. Bana neden böyle davranıyorsun. Hodri meydan söyle" dedi. Ayça ise Emre'ye "seni adam yerine koymuyorum, acıtasyon yapma" dedi.

Kısmetse Olur 'da SMS oylaması sonucunda haftanın birincisi olan Ayça Beğen ile Semih Öztürk oldu. Emre'ye rağmen Ayça'nın bir defa daha SMS birincisi olması ise Emre'nin karizmasını yerlerde süründürdü. Haliyle Ayça Beğen ve Semih Öztürk'ün isimleri Kısmetse Olur elemesinde yazılamadı.

Semih SMS birincisi olursa gelinlerden biri, Ayça Beğen birinci olursa damatlardan biri yarışmaya veda edecek.

Kısmetse Olur Evinde 14 Şubat Sevgililer Gününde yarışmaya kim veda etti.

Bu haftanın koruma altına alınan isimleri Ayça Beğen ve Semih olmuştu. Damat adayları ve gelin adayları da Cansel ve Eser'i koruma altına alındı. Bu durumda Ayça beğen, Semih, Cansel ve Eser koruma altına alınan isimler oldu.

Damat adayları gitmesi için Nur'un adını yazdı. Semih 10 bin liralık ödülü kazanırsa Nur elenecek.

Gelin adayları ise gitmesi için Boğaçhan'ın adını yazdı. Çeki Ayça Beğen kazanırsa Boğaçhan elenecek.

Kısmetse Olur'da Ayça beğen birinci oldu ve elenen yarışmacı Boğaçhan oldu. Boğaçhan elendi.