Kanal D ekranlarında skandal rüzgarları estiren seksi sunucu Seda Akgül dekolte kıyafetler içinde sunduğu Kısmetse Olur 29 Ocak Pazar Haftanın Finali sonunda kim gitti? Kısmetse Olur bu hafta kim gitti, kim geldi? Kısmetse Olur Haftanın Finali giden isim belli oldu mu? Kısmetse Olur eleme gecesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak. İşte Kısmetse Olur kim gitti sorusunun cevabı.

Diskalifiyeleri, sürpriz elemeleri ve şaşırtıcı aşklarıyla adından söz ettiren Kısmetse Olur haftanın finali bölümü fragmanı yayınlandı. Bu haftaki Kısmetse Olur eleme bölümü fragmanında en dikkat çeken sahneler Onur ve Aycan cephesinden geldi. Hafta içerisinde bir kriz yaşayan ikili, aralarındaki gerilimi eleme bölümüne de taşıyor. Peki, Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde başka neler yaşanacak? Elenmek isteyen kim? İşte, bu haftanın eleme bölümünden detaylar!

Gelin adayı Aycan, bir yandan gözyaşı dökerken bir yandan da damat adaylarının kendisini elemesini istiyor. Öte yandan hafta içerisinde bir kriz yaşayan Tankut ve Tuğçe'yle ilgili ilginç bir yorum yapılıyor. Eve Sibel için gelen Ünal, Tuğçe'nin kendine söylediği bir şeyi herkesin içerisinde dile getiriyor. Kısmetse Olur final fragmanın sonuna doğru Sibel ve eve yeniden giren Gökhan'ın duygusal sahneleri merak uyandırıyor. Peki, Kısmetse Olur'da kim elenecek? Bu sorunun yanıtı ve daha fazlası bu gece belli olacak.

HALK OYLAMASI BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Kısmetse Olur halk oylaması sonuçları elemeden hemen önce 28 Ocak Cumartesi günü açıklandı. Gelinler evinden Didem, damatlar evinden ise Adnan birinci oldu, böylece iki isim bir hafta daha evde kalmayı garantiledi. Çift olarak evde kalmayı garantileyen ikili, romantik yemeğe çıktı. Halk oylaması sonucu Kısmetse Olur eleme bölümleri için büyük önem taşıyor, birinci çıkan isim evini koruma altına alabiliyor.

ESKİ ADAT EVİ KARIŞTIRDI

Kısmetse Olur'da bu hafta yine bir diskalifiye şoku yaşadı. Berker'e gönderilen börek ve notlar damga vurdu. Gizemli börek ve notların sahibi eski gelin adayların Serap çıktı. Berker ve eski gelin adayı Serap’ın program dışında görüştüğü öğrenildi. Dışarıda başka bir gelin adayıyla görüştüğü öğrenilen Berker, diskalifiye edildi.

KISMETSE OLUR 29 OCAK PAZAR KİM ELENDİ?

Kanal D'nin beğeni ile izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur'un dün akşam yayınlanan bölümünde eleme stresi yaşandı. Kısmetse Olur evinde elenmek üzere Sibel Akbulut ve Onur Yüksel'in ismi çıktı. Peki Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur'da Didem Delen ve Adnan Kızıltaş bu haftanın birincileri oldu. Çek ikiye bölündü.

Kısmetse Olur'un final gecesinde yaşanan üzüntünün ardından Seda Akgül’ün yaptığı açıklama ile moraller yerine geldi. Adaylar yarışmaya veda eden ismi bekledikleri anda kutudan çıkan zarf herkesi şaşırttı. 'Eleme yok' yazan zarfı açan Seda Akgül bu hafta hiçbir adayın Kısmetse Olur evinden elenmeyeceğini duyurdu. İşte Kısmetse Olur eleme gecesinde yaşananlar...