Kısmetse Olur'da bu akşam eleme heyecanı yaşanacak. Kanal D'nin sevilerek izlenen yarışma programı Kısmetse Olur'da haftanin finalinde gergin anlar yaşanacak. Aycan ve Onur arasında tansiyon yükseliyor. Peki bu akşam Kısmetse Olur'da kim elenecek?  Berker, Serap'a olan aşkını tüm adayların içinde itiraf etti. El ele eve gelen ikili, Seda Hanım'ın soruları cevapladıktan sonra evi terk etti!

KISMETSE OLUR SON FRAGMAN İÇİN TIKLA

Kısmetse Olur haftanın finali fragmanı sevilen programın takipçilerini ekran başına kilitleyecek. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen evlilik programı Kısmetse Olur pazar akşamı haftanın finaliyle karşınıza gelecek. Yayınlanacak olan yeni bölümde gözyaşları adeta sel olacak. Onur ve Aycan arasında yaşanan kriz izleyenleri şoke edecek. Sibel ve Gökhan'ın ise birbirlerine adeta kenetlenmesi kafalarda soru işareti bırakılmasına sebep oldu. Peki, Kısmetse Olur'da kim elenecek?

Kısmetse Olur 28 Ocak 2017'de yayınlanacak oaln yeni bölümünde, Berker ve Serap konusu evde büyük yankı uyandırıyor. Barış ve Gökhan, Gözde ile başbaşa neler konuşuyor? Berker, her şeyi itiraf ettikten sonra neler olacak? Ünal, Gözde'ye mi yakınlaşacak? Dengeler değişecek mi?  Kısmetse Olur yeni bölümüyle Cumartesi 13.00'de Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 29 OCAK HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı yayında! Aycan ve Onur arasında tansiyon yükseliyor. Aycan'ı gözyaşlarına boğan olay ne? Onur, neden bu kadar tepkisiz?

Kısmetse Olur merakla beklenen haftanın finalinde taşlar yerinden oynuyor. Aycan ve Onur çifti arasında beklenmedik bir tartışma çıkıyor. Aycan, artık evden gitmek istediğini söylüyor. Peki Aycan'ı bu denli üzen olay ne? Onur ile ne sorun yaşadı? Öte yandan yeni barışan Tuğçe ve Tankut çifti, Ünal'ın söylediklerinden sonra ne yapacak? Tuğçe, Tankut hakkında Ünal'a neler söyledi? 
Kısmetse Olur haftanın finali bölümüyle Pazar 23.30'da Kanal D'de!

DİSKALİFİYE ŞOKU

Kısmetse Olur’un son bölümlerine damat adaylarından Berker'e gönderilen börek ve notlar damga vurdu. Berker, damat adayları tarafından sorulan sorular karşısında soğuk terler döken; büyük bir yıkım yaşayan Gözde, gözyaşlarına hakim olamadı. Gizemli börek ve notların sahibini 27 Ocak Cuma günü ortaya çıktı. Berker ve eski gelin adayı Serap’ın program dışında görüştüğü öğrenildi. Bugün yayınlanan bölümde ise diskalifiye şoku yaşandı. Evde verilen kararlar, gündemin tamamen değişmesine sebep oldu. Dışarıda başka bir gelin adayıyla görüştüğü öğrenilen Berker, diskalifiye edildi.