Kısmetse Olur yarışmasının aslında bir yarışma olmadığı ve ajanslardan gelen mankenlerle kurgulandığı iddialarının kesnleşmesine rağmen az da olsa yarışmayı izleyenler devam ediyor. Bu gün Kısmetse Olur yarışmasında eleme heyecanı var. Peki bu gün Kısmetse Olur yarışmasında kim elenecek? Bu hafta gelinler evinden mi damatlar evinden mi bir kişi gidecek? 

Ayça Elenecek mi?

Ayça'nın Emre'ye ihanet fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından Ayça bu hafta dokunulmazlığı kaybetti. Haftaladır dokunulmazlık kazanan Ayça, bu hafta dokunulmazlık kazanamadı. Peki Ayça gider mi? Bu sorunun iki cevabı var. Birinci evet gider, ama bir hafta sonra geri gelir. İkincisi ise asla gönderilmez. Her halükarda Ayça olmadan bu programın yeterince izlenemeyeceği kesin.

Aslınd zaten Emre - Ayça ilişkisine Emre'nin yakınları kesin bir dille karşı çıkıyorlardı Hatta Emre'nin teyzesi Ayça için "yüzsüz" gibi ağır bir ifade kullanmıştı.

Ayça, Emre'nin annesinin ve teyzesinin kendisine istememesi üzerine mi acaba eski nişasnlısına döndü. Ayça, Emre'den intikam mı aldı? Bu sorunun cevabı da merak ediliyor.

Ayça Beğen Emre Ubeyli

Kimler Elenemeyecek?

Bu hafta Cansel Çördük ve Eser West seyirciler tarafından koruma altına alındı. Bu iki isim elenemeyecek ve gelin ve damat adayları tarafındn isimleri elenmek üzere söylenemeyecek. Eser ve Cansel ilk defa dokunulmazlık ödülü kazandı.

Cansel Çördük, Eser West

Erdem ve Melis yemeğe gitti

Dokunulmazlık oyununu kazanan Cansel Çördük ve Eser West yemeğe gitti. Başbaşa yemeğe giden Eser ve Cansel ödüllerini Melis Buse ve Erdem ile paylaştı. Genelde mdül kazanan ve yemeğe gidern yarışmacılar o hafta elenmiyor. Bu duurmda Erdem ve Melis Buse'nin elenmesi de zor ihtimal olarak görünüyor.

Erdem, Melis Buse

Tangut ya da Serhan Gider mi?

Bilindiği gibi Serhan defalarca Kısmetse Olur yönetimi tarafından çeşitli hile ve oyunlarla elenmekten kurtarıldı. Ancak bu durum izleyicilerin çok sert tepkilerine neden oldu. Tangut'a da çok tepki geldi bu hafta. Erkeklerden Tangut ya da Serhan'ın elenmesi muhtemel görünüyor. Tankut, Serhan ve Emre kavgasının perde arkasında neler oldu? Bu da çok merak ediliyor.

Nurçin, Eser'i neden kokladı?

Geçen hafta yarışmaya dahil olan Nurçin'in Eser'i koklaması Eser'in sevgilisi Cansel'i çileden çıkardı. Derin sırt dekoltesiyle kırmızı odaya giden Cansel, Nurçin'den dolayı Eser'e de kızdı. Daha sonra Nurçin'in yanına giden Cansel çıldırdı. Fazla ileri gitme sıkıyorsan Eser'i elimden al diyen Cansel, Nurçin'in sakn tavırları nedeniyle daha da çileden çıktı.



Kısmetse OLur 12 Aralık eleme gecesiyle ilgili tüm gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz...