Kısmetse Olur programının 7 gelin adayından biri olan güzeller güzeli Mehtap Taşkıran kimdir ?

Kısmetse Olur programının gelin adaylarından Mehtap Taşkıran hakkında izleyicilerin merak ettiği bilgileri sizler için derledik..İşte detaylar burada..

Kısmetse Olur programının gelin adayı Mehtap Taşkıran 1985 senesinde memleketi Yozgat'ta doğdu. 30 yaşında olmasına rağmen genç görünümüyle ilgi çeken güzel gelin adayı Mehtap Taşkıran geniş bir hayran kitlesine de ulaştı. Güzel gelin adayı hayatını Yozgatlı olmasına rağmen İstanbul'da sürdürmektedir. Ela gözlü olduğu bilinen gelin adayının boy uzunluğu da 1.71 cm'dir. Mehtap Taşkıran meslek olarak muhasebecilik yapmakta.

30 yaşında olmasına rağmen genç görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Mehtap Taşkıran'ın bilgilerini sizler için derledik ve sunduk.Kısmetse Olur programı hayatına neler getirecek, bunu hep birlikte göreceğiz.

Kısmetse Olur Mehtap Taşkıran kimdir?

Kısmetse Olur yarışmacıları Melis Buse Betkayan, Ayça Beğen, Ceyda Kırıcı, Daniela Grajdeanu, Demet Kasar, Mehtap Taşkıran, Soner Bakaner, Eser West, Emre Ubeyli, Erdem Dalfidan, Murat Özbakan, Serhan Çeliker, Tankut Denker...

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTOĞRAFLARI