Kanal D ekranların fenomen programı Kısmetse Olur Mehtap kimdir? Mehtap Taşkıran hayatı biyografisi. kısmetse Olur programı Mehtap Taşkıran hayatı ve biyografisi sizlerle. Peki Kısmetse Olur programı Mehtap nereden tanıyoruz.

Mehtap Taşkıran 30 yaşında. Muhasebecilik okudu ve kendi mesleğini icra ediyor. Beyaz Tenli erkek ilk görüşte seçimi. Daha sonra ise komik olması şart. Espirili ve komik erkeklerden çok hoşlanan Mehtap Kısmetse Olur programında adından söz ettirecek gibi duruyor. 

Farkı bir program olduğu için Evleneceksen GEl katıldığını söyleyen Mehtap boy pos kilo olmasındaysa komik olsun diyor. 1985 doğumlu ve tam 30'unda. Yozgatlı yarışmaı Yozgat'da doğmuş ama İstanbul'da yaşamaktadır. 1.71 boyu olan güzel muhasebeci aradığı eşi Kısmetse Olur programında bulacağını inanıyor.

Mehtap Taşkıran

Kısmetse olur MEhtap Taşkıran boyunun ideal olduğunu inanıyor ve evlenmek için en doğru adreste olduğunu söylüyor. Sarı saçları ve Yeşil gözleriyle adından söz ettiriyor. Anadolu Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Mezunu Üniversite hayatını tamamlamıştır.