Kanal D ekranlarının yeni yarışm aprogramı Kısmetse olur'da Daniela'yla Melis Buse arasında erkek kavgası yaşandı. Melis ve Daniela gelinler evinde erkek kavgasına tutuştu. Melis ve Daniela arasında yaşanan kavgayı ekran başında izleyenler hayretler içinde kaldı. 

Kanal D’nin evlendirme programına benzer programı  “Kısmetse Olur” da dün, tanıştıkları günden bu yana yıldızları barışmayan gelin adayları Daniela ve Melis arasında büyük tartışma çıktı.

Kısmetse Olur programında 7 erkek ve 7 kadın evlenmek için yarışıyor. Kısmetse Olur'da bu hafta gelin ve damat adaylarının evinden bir kişi elenecek yerine yeni adaylar gelecek. Kısmetse Olur "Haftanın Finali" cumartesi akşamı saat 23.15’de Kanal D ekranlarında. 

Emre'den Şok İddia ! Melis Buse, Erhan'a Aşık

Kısmetse OLur programının yarışmacısı Emre Ubeyli geçtiğimiz günlerde şok bşr iddia ortaya attı. Emre; Kısmetse Olur'un güzel gelin adayı Melis Buse'nin Erhan'a aşık olduğunu idia etti.

Güzelliği ile dikkat çeken gelin adayları arasında yerini alan Melis Buse Betkayan Ceyda ile olan tartışması ile gündem oluşturmuştu. Melis son olarak Daniella'nın babasını eve gelmesiyle duygu dolu anlar yaşamış ve gözyaşlarına hakim olamadı. Kısmetse Olur 'un güzel gelin adayı damat adayı Erdem ile duygusal bir yakınlık yaşamaya başladı. 

Melis Buse Betkayan Kimdir

Melis Buse Betkayan Kimdir?

Melis Buse Betkayan iç mimar... İyi bir mesleği olan Melis Buse'nin bu programda ne işi olduğu merak konusu. 23 yaşında olan Melis Buse Beykent Üniversitesi İç Mimarlık Mezunu... Sivaslı olan Melis Buse Beykent açık kahve gözlere sahip, 1.71 boyunda ve 54 kiloda.... Melis Buse balık burcunda...