Kısmetse Olur yeni yarışmacısı Merve Yurdakul tanıdık çıktı. Daha önce "bu gün ne giysem" ve "Anaocağı" gibi yarışmalardan tanıdığımız Merve Yurdakul nereli? Merve Yurdakul ne iş yapıyor? Merve Yurdakul instagram hesabında türbanlı ve mayolu fotoğrafları bir arada...

Ekran ekran yarışma yarışma dolaşan Merve Yurdakul şmdi de Kanal D'nin skandalları hiç bitmeyen yarışma programı Kısmetse Olur'da boy göstermeye başladı.

Daha önce "Anaocağı"yarışma programında yer alan Merve Yurdakul, Kısmetse Olur'da koca kucağına gitmek için çaba harcayacak.

Modaya ilgisiyle de tanınan ve önceki yıllarda "Bugün Ne Giysem" yarışmasında boy gösteren Merve Yurdakul bu yarışmada istediği başarıyı elde edememiş ve yarışmadan ayrılamk zorunda kalmıştı.

Cast ajansı ürünü olan Merve Yurdakul ekran geçmişi ile izleyicinin samimiyet testini geçmekte zorlanacak.

Merve Yurdakul türbanlı fotoğraflarıyla sosyal medyada olay olmuştu.

Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı

Kısmetse Olur yeni sezon gelin adayları arasında ise eski sezondan isim bulunmuyor. Melis Buse Betkayan ile Ceyda Kırıcı'nın olacağı iddia edilmişti. Ancak açıklanan kadroda bu isimler yer almadı.