Kısmetse Olur yarışma programı Kalan D'de son hızıyla devam ediyor. Bu gün yani 21 Kasım Cumartesi günü Kısmetse Olur Büyük Finalde bir gelin adayı ve bir damat adayı elenecek ve yarışmaya veda edecek.

Kısmetse Olur damat dayaı Murat Özbakan damat adayları arasında en olgunlar arasında gösteriliyor. Diğer yarışmacılar gibi çok fazla tartışmaya girmek istemiyor. Kısmetse Olur yarışmasındaki damat adayları arasında olan ve beğenilen isimlerden olan Murat Özbakan 1970 yılında İstanbul da doğmuştur. 45 yaşında olan başarılı yarışmacı sessizliği ve olgunluğu ile sevilmektedir.

Kısmetse Olur MURAT ÖZBAKAN Kimdir ? sorusunu en ince noktalarıyla açıklayarak başlayalım onu tanımaya. İstanbul doğumlu ağırbaşlı damat adayımız , yaşının olgunluğunu yansıtıyor olsa gerek, 45 yaşında. Halen İstanbul’da yaşamaya devam ediyor.

Açık Öğretim Üniversitesi İşletme Bölümü Mezunu Murat Özbakan tekstil sektöründe yönetici olarak görev yapıyor. 1.84 boyunda 80 kilo damat adayımız açık kahverengi gözlere sahip.

Balık burcu oluşuyla da romantik ve duygusal bir erkek olabileceğini de ortaya koyuyor. Kısmetse Olur programına da hayata karşı duruşu olan, özgüvenli bir eş aradığını belirterek katılan damat adayımız, görünen o ki ne istediğini biliyor.

İlk günlerde gelin adayı Duygu Hanım ile yakınlaşmış olsa da; onun gidişiyle zor günler geçirmiş, arkadaşlarının ısrarıyla bunu atlatmış ve aradığı aşkı bulmadığını anlayıp yoluna devam etmeye karar vermiştir.

Peki aradığını bulabilecek mi bu programda?

Kısmetse Olur MURAT ÖZBAKAN Kimdir ? sorusunun bilinmeyenlerine cevap verdiğimizi düşünüyor sizi aydınlanmış düşüncelerinizle baş başa bırakıyoruz.

Kısmetse Olur Mehtap Murat

MURAT ÖZBAKAN

Yaşı: 45
Eğitim Durumu: Açık Öğretim Fakültesi - İşletme mezunu
Meslek: Tekstil Sektöründe Yönetici
Memleket: İstanbul
Yaşadığı Yer: İstanbul
Göz Rengi: Açık Kahve
Kilo: 80
Boy: 1.84
Burç: Balık
Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.