Son günlerde verdiği kilolaları ile adından söz ettiren, Kısmetse olur programının güzel ve seksi sunucusu Seda Akgül, bomba açıklamalarda bulundu ve bir anda magazin gündemini sarstı.

18 yaşındayken ilk aşkıyla flört edip evlendiğini söyleyen Seda Akgül evliliğiyle ilgili şok detayları da anlattı. "Ailelerimizin katılmadığı, tamamen inat uğruna yapılmış, hiçbir cinsel paylaşımımın olmadığı, dört sene sadece muhallebi yiyerek gezdiğim ilk aşkımla evlendim" diyen Seda Akgül evliliği için şöyle diyor.

"Evliliğim çok kısa sürdü. Toydum. Ne ben kadındım ne o koca. Bitti gitti" diyor...


Yumurtalarını donduran ve dondurduğu yumurtalarını Kıbrıs'ta saklayan Seda Akgül neden böyle bir şey yaptığıyla ilgili sorulara ise çok ilginç bir cevap veriyor. Seda Akgül "beni hamile bırakacak, benden çocuğu olmasını isteyen çok erkek olduğunu biliyorum" diyor.

Erkeklerin “80 yaşında da baba olurum” diye bir havaları var ya, madem tıp 80’inde anne olma imkânı veriyor; benim de soyum üresin istedim. Yumurtalarım Kıbrıs’ta. Şimdilik çocuğa bencillik etmemek için kullanmayacağım. Şu anda ona babalık edeceğine inandığım kimse yok." diyen Seda Akgül, illa çocuğum olsun diye yumurtalamı dondurmadım. Tedbir olsun diye yaptım diyor.

Seda Akgül Kısmetse Olur


Kısmetse Olur'a başlarken 90 kili olan Seksi manken Seda Akgül şu anda 35 kilo vererek 65 kiloya kadar düşmüş. Seda Akgül 44 beden giyerken şu anda ise 38 beden giyiyormuş. Akgül "yine de hafif etli butlu sayılırım. diyor. 

Seda Akgül ayrıca seks hayatının da çok iyi olduğunu anlatıyor. En kilolu halimde bile aşk yaşadım. Ayrıca erkeğin kilolusunun cinsel hayatı zayıf oluyor. Bir laf var: ‘Horozun iyisi yağ tutmaz’. Yani erkeğin iyisi yağ tutmaz. Kadının iyisi aslında hafif yağlı olur. İrisi ve dirisi makbuldür. İlkçağdan itibaren kadınlar hep kalçalı butlu çizilir.

Seda Akgül