Kanal D’nin sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur' un son yayınlanan bölümünde bu kez kavga krizi yaşandı. Son bölümde Erdem ve Melis kavga etti. 16 Kasım'da yayınlanan Kısmetse Olur programında Melis kendisinden ayrılan ve daha sonra Cansel ile yakınlaşmaya başlayan Erdem'den hesap sormaya çalıştı. Kıskançlık krizlerine giren Melis herkesi çileden çıkardı. Melis daha önce Erdem ile birlikteydi ancak Serhan ile ilişkiye başmaya çalışınca ikili ayrılmıştı. Bunun üzerine Erdem Melis'ten sonra Cansel ile çıkmaya başladı.
Melis, Erdem'i Cansel ile yemek yerken görünce adeta kendinden geçti. Melis ikiliye rahat vermezken Erdem en sonunda elinin tersiyle Melis'e kapıyı işaret edince kavga büyüdü.

Reddedilmeyi kaldıramayan Melis, Erdem'i yine rahat bırakmadı. "Yemekten sonra konuşalım" diyen Erdem yine Melis'in kıskançlığına çare olamadı. Melis  'Ben senin keyfini mi bekleyeceğim' diyerek bağırdı. Gelin adayının dengesiz hali akıllara zarar bir kavga ortaya koydu.

Kanal D'nin güncel Türksat 4A frekans ve uydu ayarı
İşte Kanal D'nin Türksat 4A üzerinde yeni frekansı

Kanal D, TÜRKSAT 4A uydusunda sırasıyla Frekans:11977 , Symbol Rate:27500, FEC:5/6  ve Polarizasyon: H-Yatay frekans değerlerinde yayın yapıyor.