Kısmetse Olur yarışmacısı Soner Bakaner kimdir? Kanal D Kısmetse Olur programında muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor. Kısmetse Olur yarışmacıları kimler? Damat adayı Soner Bakaner kimdir? Seda Akgül sunumuyla Kısmetse Olur hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile saat 12:45'de Kanal D’de. Kısmetse Olur Soner Bakaner kimdir ile ilgili detaylar haberimizde...
Muhteşem bir düğün ve büyük ödüller hayatının aşkını arayan 7 gelin ve 7 damat adayını bekliyor. Kısmetse Olur'da bu hafta gelin ve damat adaylarının evinden bir kişi elenecek yerine yeni adaylar gelecek. Kısmetse Olur "Haftanın Finali" cumartesi akşamı saat 23.15’de Kanal D ekranlarında.

Kanal D’de, yapımını Production House’un üstlendiği, Aşkı arayan 7 erkek ve 7 kadın adayın yarıştığı programı ünlü sunucu Seda Akgül sunuyor.

Evlilik yolunda ilerleyen adaylar, özel olarak tasarlanmış iki ayrı evde günde 12 saat geçirecekler ve haftanın birincileri para ödülü kazanacak.

Her hafta bir gelin ve bir damat adayının evlilik hayallerine veda edeceği programda, elenenlerin yerlerine yepyeni adaylar gelecek ve evdeki aşkı bulma şansı hiç bitmeyecek.

Hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile ‘Kısmetse Olur’ saat 12:45'de Kanal D’de.

Soner Bakaner kimdir

FİNAL GECESİ

Kısmetse Olur’da haftanı finali heyecanı yaşanıyor. Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan “Kısmetse Olur Haftanın Finali”nde hem bayanlardan hem de erkeklerden bir yarışmacı eve veda edecek.

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI KİMLER FOTOĞRAFLARI

İlk eleme heyecanının yaşanacağı "Haftanın Finali" bölümünde bayan yarışmacıların belirleyeceği bir gelin adayı ve erkek yarışmacıların belirleyeceği bir damat adayı hayallerine ve büyük ödüllere veda edecek.
Kısmetse Olur Yarışmacısı Soner Bakaner Kimdir? Nereli? Yaşı?
SONER BAKANER

Yaşı : 24
Eğitim Durumu : Lise Mezunu
Meslek : Emlak Danışmanı
Memleket : Kırklareli
Yaşadığı Yer : İstanbul
Göz Rengi : Yeşil
Kilo : 78
Boy : 1.80
Burç : Koç

Siz de katılın, siz de kazanın!

Kısmetse Olur programına katılıp hem hayatının aşkını bulmak hem de muhteşem ödüllere sahip olmak için yapılacak tek şey ise, www.kanald.com.tr adresindeki “Kısmetse Olur ” başvuru formunu doldurmak ve yarışmacı adayı olmak. Siz de katılın, siz de kazanın!