Hafta içi saat 12.45'te canlı izle! Kısmetse Olur 15. Bölüm izle* Kısmetse Olur evinde çok özel dakikalar yaşanıyor, sizde bu anlara şahit olabilirsiniz. Kısmetse Olur yeni bölümleri ile hafta içi her gün 12:45'te Kanal D ekranlarında...

Kanal D ekranlarında kesintisiz izlenen finali ile hafta sonu Cumartesi gecesi yine Kanal D'de izlediğimiz “Kısmetse Olur” da yine dopdolu bir hafta yaşandı. Giderek ilgi göremeye başlayan hafta içi her gün Kanal D ekranlarında kesintisiz izlenen finali ile hafta sonu Cumartesi gecesi yine Kanal D'de izlediğimiz “Kısmetse Olur” da yine dopdolu bir hafta yaşandı. Mutluluğu Aşkı arayan 7 kadın ve 7 erkekten oluşan çiftlerimiz performanslarını sergiliyor kazanan Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül ile ödüllendiriliyor!

Beker çiftler ekran başına “Kısmetse Olur” tam size göre! Production House tarafından yapılan ve Kanal D ekranarında yayınlanan “Kısmetse Olur”  Muhteşem Bir Düğün ve Büyük Ödül ile sizleri bekliyor.  Kısmetse Olur ile evlenmeye karar veren çiflerimiz çok güzel bir düğün ve büyük ödül için yarışıyor. Kısmetse Olur hafta içi her gün ve hafta sonu “eleme” heyecanı ile pazartesi 12:45'te Kanal D’de ekranlarında sizlerle olmaya devam ediyor..