Kısmetse Olur'un dünkü bölümüne yeni adaylar damga vurdu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle takip edilen ve sevilen evlilik programı Kısmetse Olur'a önce gelin adayı Merve Kovancı geldi. Merve Kovancı geldiği dakikadan itibaren adeta olay oldu. Yeni gelin adayının yaşını 30 değilde 23 olarak göstermesi,  damat adayları tarafından oldukça kötü karşılandı. Merve, her ne kadar şaka yaptığını ifade etse de hem damat hem de gelin adayları, yapılan şakayı yersiz buldu. Damatlar evinde ise sürpriz bir gelişme yaşandı ve Tankut Denker Kısmetse Olur evine geldi. Tankut'un gelmesinin ardından Tuğçe'nin mutluluğu herkes tarafından fark edildi. Son gelişmelerin hemen ardından yayınlanan Kısmetse Olur 17 Ocak fragmanı ise şaşırttı. İşte, Kısmetse Olur yeni fragmanı ve fragmanda göze çarpan detaylar!

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM İÇİN TIKLA

Yeni fragmanda en çok dikkat çeken detay Tankut ve Tuğçe Ergişi arasındaki yakınlaşma oldu. Tuğçe Ergişi'nin; "Tankut bence 10 kadından 8'inin tanımak isteyeceği bir adam." sözleri ikili arasında bir yakınlaşm olduğunu düşündürdü. Peki, Tankut ve Tuğçe arasında yeni bir aşk mı doğuyor? Yaklaşık 1 dakika süren fragmanın sonuna ise gelinler evindeki tartışma dikkat çekti. Evin yeni gelin adayı Merve Kovancı ve diğer gelin adayları arasında tartışma çıkıyor, fragmanda da göze çarptığı tartışma elle müdahaleye kadar gidiyor. Çıkan tartışmanın sonunda ise Kısmetse Olur'da bir ilk yaşanıyor. Evin yeni gelin adayı Merve Kovancı, en hızlı ihtar alan isim ilan ediliyor. Peki, Kısmetse Olur'da bir ilke imza atan Merve Kovancı kimdir?

MERVE KOVANCI KİMDİR?

Eve yeni gelen gelin adayı Merve Kovancı 23 yaşında ve yarışmaya İstanbul’dan katılıyor. Boğa burcu olan Merve, şu an çalışmıyor. Akın’a talip geldiğini açıklayan yeni gelin adayı daha önce “Bugün Ne Giysem” adlı moda programında da boy göstermişti.

KISMETSE OLUR TANKUT KİMDİR?

Kısmetse Olur’un ilk sezonuyla tanınan Tankut Denker, 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 43 yaşında olan Dalfidan, Profesyonel Masaj Terapistliği yapmaktadır. İstanbul'da ikamet eden yarışmacının göz rengi kahverengi, kilosu 83, boyu 1.79 ve burcu Boğa'dır.

GEÇEN HAFTA KONUK OLMUŞTU

Geçtiğimiz yıllarda ekrana gelen Kısmetse Olur'da Daniela ile yaşadığı aşk ile gündem olan Tankut Denker, geçtiğimiz hafta eve sürpriz bir ziyarette bulunmuş, eski damat adayını evde görenler ‘Kısmetse Olur’a geri mi döndü?’ sorusunu gündeme getirmişti. Gelin adaylarının yanına giderek yaşadığı eski günleri anlatan Tankut Denker, duygusal dakikalar yaşarken gözyaşlarına engel olamamıştı.