Kısmetse OLur yarışmasındabu hafta gelin adaylarından Cansu Deliktaş elendi. Kısmetse Olur yarışmasına sonradan katılan ve kendisine sevgili bulamayan  Cansu Deliktaş'ın elenmesi şok etkisi yaratırken yerine gelen isim ise Kısmetse Olur evlerinde bomba gibi patladı. 

Instagramda paylaştığı olay fotoğraflarla adından söz ettiren ve güzelliğiyle dikkat çeken Cansu Deliktaş neden elendi? sorusunun cevabı aslında basit. Kısmetse Olur bir oyun ve o bu oyuna uyum sağlayamadı. Hepsi bu.

Kısmetse Olur'a sonradan katılan yeni yarışmacısı Cansu Deliktaş zekası ile damat adaylarının dikkatini çekmiş ama kısa sürede yarışmadan soğumuştu. Oyunu kuralına göre oynayamayan Cansu Deliktaş böylece elenmiş oldu.

27 yaşında olan ve bir kez evlenip boşanan Cansu'nun dul olması da şansını azaltan etkenlerden biri olmuştu. Halkla ilişkiler alanında çalışan Cansu marjinal görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmişti.

Cansu Deliktaş

AYCAN TUNÇ KİMDİR?

Kısmetse Olur'da 23 Nisan Cumartesi gecesli elenen Cansu Deliktaş'ın yerine gelen Aycan Tunç kimdir? 

Emre Ubeyli'nin Hazal Atabek ile sözlendiği hafta Kısmetse Olur yapım ekibi olaya müdahale ediyor ve Aycan Tunç kartını sahaya sürerek yeni bir rating kazanma yolu arıyor. Güzel gelin adayı Aycan Tunç'un Emre Ubeyli ile görüntüleri olduğu ve çiftin bir dönem sevgili oldukları iddiası ise bir ansa sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Yine iddiaya göre Emre Ubeyli ile Aycan Tunç'un çok sayıda fotoğrafı var ve bu fotoğraflar kısa zaman içinde sosyal medyaya servis edilecek. Ancak asıl bomba Aycan Tunç'un damatlar evine gelmesiyle patlayacak. Söylenen o ki Aycan Tunç daha ilk günden 4 damat adayına birden talip olacak.

Aycan Tunç
Yeni gelin adayı Aycan Tunç'un instagram hesabından yansıyan fotoğrafları suni bir güzeli gösteriyor. Kısmetse Olur gelin adayı instagram profiline bakılacak olursa hayli dişli görünüyor.