Kısmetse Olur'da 25 Aralık Pazar gecesi Turgay'ın elenmesinin ardından yarışmaya Tuğçe Ergişi ve Ünal Taylı dahil oldu. Peki Tuğçe Ergişi kimdir? Kısmetse Olur yeni gelin adayı Tuğçe Ergişi kime talip oldu? Kısmetse Olur yarışmasının yeni güzel gelin adayı Tuğçe Ergişi kaç yaşında? Tuğçe Ergişi ne iş yapıyor nereli boyu kilosu kaç? Kısmetse Olur Ünal Taylı kimdir? Ünal Taylı kaç yaşında? Kısmetse Olur yeni damat adayı Ünal Taylı hangi gelin adayına talip oldu? Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur eleme bölümlerinin yanı sıra yeni adaylarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen programına veda eden isim dün gece netleşti. Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıt bulduğu bölümün hemen ardından ise Tuğçe Ergişi ve Ünal Taylı sürprizi yaşandı. Her iki isim de eve kafalarında bir isimle geldi. Tuğçe Ergişi, evde bir damat adayından çok etkilendiğini söyledi. 

Dün gece haftanın finali bölümüyle ekrana kilitleyen programın yeni gelin adayı fragmanda da görüldüğü gibi Tuğçe Ergişi oldu. Eve girişiyle büyük bir sürpriz yapan Tuğçe Ergiş'i evdeki bir adaydan çok etkilendiğini söyledi. Ünal Taylı ise Sibel'e aday olduğunu ifade etti.

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?

Peki, daha önce katıldığı bir moda yarışmasıyla adından söz ettiren Tuğçe Ergişi kimdir? 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Tiyatro Bölümü mezunu oldu ve ekranlarla ilk kez 2014 yılında tanıştı. Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada boy gösteren Tuğçe Ergişi, Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı. Sonrasında ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları arasında yer aldı. Yarışmanın ardından yaptırdığı estetiklerle de dikkat çeken Tuğçe Ergişi, Lübnanlı güzellik yarışması organizatörü Elie Nahas'ın düzenlediği 'Miss Humanity' adlı yarışmada ülkemizi temsil etti. 35 ülkenin katıldığı yarışmada 2.likle ödüllendirildi.

ÜNAL TAYLI KİMDİR?

Tuğçe Ergişi'nin hemen ardından bir aday da gelinler evinde kendini tanıttı. Şık giyimiyle dikkat çeken Ünal Taylı, yeni damat adayı oldu. Modellik yapan, aynı zaman satış mağazası da bulunan Ünal Taylı, ünlülerin stil danışmanlığını da yapıyor. Programa Sibel için katıldığı öne sürülen Ünal Taylı'nın Sibel'den olumlu bir yanıt alamaması ise dikkatlerden kaçmadı.