Birinci sezonunda ajans elemanları ile izleyici karşısına çıkan Kısmetse Olur'da yeni sezon yarışmacılarının da sahte olduğu iddia edildi. Kısmetse Olur Yeni Sezon Yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur Yeni Sezon Yarışmacılarının sahte olduğu ve her şeyin bir kurgu olduğu iddiaları doğru mu? Kısmetse Olur kurgu mu? Kısmetse Olur'da her şey bir oyun mu? Detaylar haberimizde.

Kanal D'de yayınlanan ve seksi sunucu Seda Akgül'ün güzel sunumuyla izleyiciyle buluşan Kısmetse Olur'da yeni sezon başladı. Kısmetse Olur'da 8 erkek ve 8 kadın kendileirne bir eş bulmak için mücadele edecek. Geçen sezona skandallarıyla damga vuran yarışmada bu sezon da ilk haftadan itibaren kavgalar, hakaretler, cinnet geçirmeler, sinir krizleri ve nihayet skandallar birbirini kovaladı.

Birnci sezonunda yarışan gelin ve damat adaylarının önceden birbirini tanıdıkları, bir kısmının evli olduğu, bazılarının yarışma dışında görüştüğü ve sevgili olduğu, hatta bir gelin adayının hamile olduğu gibi iddialar ortalığı fena karıştırmıştı.


Sunucu Seda Akgül nu iddialar hiç cevap vermemiş ve suskunluğunu uuzn süre korumuştu. Hatta yarışmacılarını evlendiremeyen Seda Akgül kendisi evlenmeyi seçmişti.

KISMETSE OLUR 2. SEZON YARIŞMACILARI

Kısmetse Olur 2. Sezon Yarışmacıları

Kısmetse OLur 2. Sezonda Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı yarışacak. 

Kızların hepsi birbirinden güzel ve seksi... Erkeklerin pek çoğu zengin. Peki neden kendilerine yarışmada eş arasınlar. Gerçek hayatta eş bulamayacak insanlar değiller. 

Sosyal medyada yayılmaya başlayan ve yeni sezon yarışmacılarının da sahte olduğu iddialarına Kısmetse Olur yöneticileri ne cevap verecekler?  Gelişmeleri bu yayınlamaya devam edeceğiz.