Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusu cevabını buldu. Kanal D'de yayınlanan Kısmetse Olur yarışmasında bu gece eleme heyecanı yaşandı. Peki bu gece Kısmetse Olur'da kim elendi? 12 Haziran 2016 Pazar gecesi yapılan oylamada giden isim belli oldu. Peki bu gece kim gitti yerine kim geldi. Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? sorusunun cevabını sizler için veriyoruz.

Seda Akgül'ün sunduğu ve en çok skandal yaşanan yarışma olarak tarihe geçen Kısmetse Olur'da kimin eleneceği merak konusu olmuştu. Damat adaylarından ve gelin adaylarından kimin veda edeceği ve eleneceği merak konusuydu.

Ceyda'nın tekme tokat dayak yediğinin iddia edildiği haftada herkesin gözü kulağı kimin eleneceği haberindeydi. Kısmetse Olur ne zaman bitecek merak ediliyor. Ramaznaın gelmesiyle birlikte Kısmetese Olursa tepkiler de artarak devam ediyor.

Kısmetse Olur'da bu hafta Ceyda'nın dayak olayının yanısıraNur Erkoç ve Batuhan Cimilli aşkı da çok konuşuldu.

Skandallarla yürüyen Kısmetse Olur'da haftanın elemesinin önce iptal edildiği haberi geldi. Yapım ekibinin final için geri sayımı başlatıp SMS oylamasına gideceği söylendi. Ancak yapım ekibi son dakikada fikir değiştirip elemeyi yaptı.

Nur Erkoç Çıldırdı. Erkekler Evinde Nur'un sevgilisi Batuhan'ın adının çıkması Nur'u çıldırttı. Nur "ben size ne yaptım, neden ben mutsuz olayım diye uğraşıyorsunuz" diye bas bas bağırdı.

Peki kim elendi? İşte elenen isim...

Cansel ve Batuhan elenmeleri için en çok oyu alan isimler oldu.

Peki Cansel mi elendi Batuhan mı?

Eğer Nur Erkoç birinci olursa sevgilisi Batuhan elenecek ve yarışmaya veda edecek.

Eser SMS birincisi oldu 10 bin liralık çekin sahibi oldu...

Sürpriz... Kısmetse Olur'da bu hafta kimse elenmedi...

Kısmetse Olur skandallarına bir yenisi daha eklenmiş oldu...

Rezalet devam ediyor...